ΑΕΚ

Δέλλας: "Μπορούσαμε τη νίκη"

Δέλλας: "Μπορούσαμε τη νίκη"
INTIME SPORTS

Ο Τραϊανός Δέλλας έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του και τόνισε ότι η ΑΕΚ ήταν καλύτερη σε όλο το 90λεπτο, καθώς και ότι θα μπορούσε τη νίκη αν ήταν πιο τυχερή, σε κάποιες φάσεις.

Αφού μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για την εμφάνιση στο "Γ. Καραϊσκάκης", ο τεχνικός της ΑΕΚ, Τραϊανός Δέλλας, υποστήριξε ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη από τον Ολυμπιακό, θα μπορούσε να πάρει ακόμη και τη νίκη, ενώ διαβεβαίωσε ότι η προσοχή στρέφεται, πλέον, στο πρωτάθλημα.

"Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την εμφάνιση καθόλη την διάρκεια του αγώνα. Ακόμη ένα ματς και έδειξαν τι ομάδα είμαστε σε μια δύσκολη έδρα, κόντρα σε μεγάλο αντίπαλο. Νομίζω και στα 90 λεπτά η ΑΕΚ ήταν καλύτερη, μπορούσαμε και τη νίκη και μεγαλύτερο σκορ αν ήμασταν πιο τυχεροί στις φάσεις μας. Ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει στο πως παίζει πια, είναι στρωμένος και παίζει γρήγορα.

Θα είχαμε δύσκολο έργο, αλλά τα καταφέραμε. Τελείωσε το ματς. Στο δεύτερο ματς θα είναι πιο δύσκολα τα ματς. Τώρα πάμε ξανά στο πρωτάθλημα, για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να έχουμε μεγάλα ντέρμπι και του χρόνου. Ο καλύτερος να κερδίζει, να έχουμε όμορφα ντέρμπι. Πολλά μπράβο ξανά στα παιδιά. Για το ποδόσφαιρο που έπαιξαν. Ήρθαμε και κάναμε το παιχνίδι μας. Τελείωσε τώρα ο αγώνας" ., είπε χαρακτηριστικά, ο τεχνικός της Ένωσης.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ