ΑΕΚ

Δέλλας: "Μπήκαν στο στόμα μου λόγια που δεν είπα ποτέ"

Δέλλας: "Μπήκαν στο στόμα μου λόγια που δεν είπα ποτέ"
Δέλλας INTIME SPORTS

Ο Τραϊανός Δέλλας υποστήριξε ότι η ΑΕΚ, που εξασφάλισε την επιστροφή της στη Super League, στο μέλλον δεν θα έχει καμία σχέση μ' αυτή του παρελθόντος.

Χαρούμενος μετά την επιστροφή της ΑΕΚ στη Super League, ο Τραϊανός Δέλλας υποστήριξε ότι δεν θα προδώσει ποτέ τον Δημήτρη Μελισσανίδη, τονίζοντας πως μετά το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου μπήκαν στο στόμα του, λόγια που δεν είπε ποτέ.

"Σήμερα τελείωσε και μαθηματικά αυτό που δύο χρόνια λέω. Βγήκαμε από το μαύρο τούνελ στο φως. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την χρονιά. Όχι μόνο για σήμερα. αυτή η άνοδος ήρθε με πολύ δουλειά από όλους μας. Όλους όσους είναι μέσα και γύρω από την ομάδα. Υπομονή είχαμε από τον κόσμο που μας στήριξε. Με λίγα λόγια καταφέραμε και σε 2 χρόνια η ομάδα γύρισε εκεί που αξίζει. Βγήκαμε πάλι στο φως. Να δούμε τις επόμενες ημέρες καλύτερα. Η νέα ΑΕΚ δεν θα έχει καμία σχέση με την ΑΕΚ του παρελθόντος. Ήταν δύο επίπονα χρόνια. Με υπομονή και δουλειά μπορείς πολλά.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω την διοίκηση για την απόφαση να ηγηθώ της ομάδας, την στήριξη της. Σε καλές και κακές στιγμές. Δεν το εκμεταλλεύτηκα ποτέ, είχα πάντα περισσότερη ευθύνη μετά. Δεν έχει τελειώσει κάτι εδώ. Έχουμε ακόμη τέσσερα μας. Ο κύριος στόχος ήταν αυτός, η άνοδος. Έχουμε και άλλους πολλούς που βάλαμε εμείς σαν ομάδα. Παιχνίδι παιχνίδι θα τα πετύχουμε. Θέλουμε παντού πρώτη την ΑΕΚ. Στα πλέι οφ, άμυνα, επίθεση, σκόρερ.

Στο ματς μπήκαμε νευρικά, με ένα όχι καλό πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο περιμέναμε τον Ηρακλή. Σε μια φάση βάλαμε το γκολ και εκεί κρίθηκε το ματς. Το μείζον ήταν να κερδίσουμε. Να τελειώσουμε μια ώρα αρχύτερα. Τώρα θα μπούνε νέα παιδιά με λιγότερο χρόνο συμμετοχής. Για να πάρουν ευκαιρίες και εμείς τις νίκες".

Εν συνεχεία ρωτήθηκε για το αν η επόμενη μέρα στην ΑΕΚ μετά τα όσα ειπώθηκαν μετά τον Ολυμπιακό Βόλου: "Μπήκαν λόγια στο στόμα που δεν είπα ποτέ. Δεν μπήκε η λέξη διαφωνία στο στόμα μου. Ειδικά στον άνθρωπο που με έφερε εδώ και με στήριξε , ξέρουν τι άνθρωπος είμαι. Δεν θα αφήσω σκιά ποτέ. Ειδικά για ανθρώπους που τους βλέπω κάθε μέρα. Δημιούργησαν θέμα από το πουθενά. Δεν ξέρω αν είναι ευθύνη μου η φαντασία κάποιων. Θα είμαι εδώ για όσο με χρειάζεται η ομάδα. Ότι έχει γραφτεί δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Θεωρώ τον εαυτό μου ταπεινό και σοβαρό, δεν θα σπείρω διχόνοια μέσα στην ομάδα. Ολοι μαζί φέραμε την ΑΕΚ στην Α’ εθνική. Οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι, ο κόσμος και όλοι μαζί προχωρήσαμε. Και έτσι θα προχωρήσουμε".

Για το αν θέλει να μείνει στην ΑΕΚ ο Δέλλας απάντησε: "Το να έχεις περάσει με την ομάδα σαν παίκτης και προπονητής καλές και καλές στιγμές, είναι ευλογία να είμαι εδώ τώρα. Με σεβάστηκε πάντα η ΑΕΚ. Με την δουλειά μου και μόνο σέβομαι τις επιθυμίες του κόσμου και την στήριξη της διοίκησης και προσπαθώ να βελτιώνομαι. Λάθη κάνουμε όλοι. Από τα λάθη μαθαίνουμε όλοι. Αυτά είναι εμπειρία''.

Τέλος, ο προπονητής της ΑΕΚ είπε για την επόμενη χρονιά: "Στην ΑΕΚ ποτέ δεν είναι εύκολα. Όταν μιλάς για μια τέτοια τεράστια ομάδα. Θα δούμε τι χρειάζεται, χρειάζεται χρόνος. Οι ομάδες δεν γίνονται έτσι. Το πλάνο ήταν διετίας, τώρα πάμε στο επόμενο. Θα το θέσει η διοίκηση".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ