ΑΕΚ

Δέλλας: "Η πρόκριση για τον κόσμο"

Δέλλας: "Η πρόκριση για τον κόσμο"

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του εμφανίστηκε ο Τραϊανός Δέλλας, στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη – πρόκριση της ΑΕΚ κόντρα στον Ατρόμητο, κάτι που αφιέρωσε στον κόσμο .

Στον κόσμο αφιέρωσε ο Τραϊανός Δέλλας την πρόκριση της ΑΕΚ επί του Ατρομήτου, τονίζοντας ότι ομάδα του θα μπορούσε να διευρύνει το σκορ της επικράτησης.

"Καλή χρονιά με υγεία, επιτυχίες και αγάπη μεταξύ σας και για την ομάδα. Να ευχηθώ και στον κόσμο μας να είναι πάντα δίπλα στην ομάδα μας, να βγάλουμε εις πέρας το δύσκολο έργο να ανέβει κατηγορία. Σήμερα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Απέδειξαν για άλλη μια φορά το τι ομάδα έχουμε και τι δουλειά κάνουμε. Αυτοί κάνουν την δουλειά. Αυτοί έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο. Είναι καλή και έμπειρη ομάδα ο Ατρόμητος. Διαβάσαμε το παιχνίδι τους, μπλοκάραμε το παιχνίδι τους. Όλα τα παιδιά είχαν υψηλά στάνταρ απόδοσης. Μπορούσαμε και μεγαλύτερο σκορ.

Τελείωσε, πήραμε την πρόκριση. Το κάναμε δώρο στον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο παρά το τσουχτερό κρύο. Τους αξίζει για την συμπαράσταση τους, σε αυτές τις δύσκολες χρονιές" και συμπλήρωσε για το πώς ξεκίνησε το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ "Το παιχνίδι εξελίχθηκε όπως το είχαμε σχεδιάσει, με γρήγορα γκολ. Μας βοήθησε η αποβολή. Είτε έπαιζαν με 10 ή με 11 δεν απειληθήκαμε, το πρώτο σουτ έγινε στο 70’. Κοιτάμε το επόμενο ματς για το πρωτάθλημα, εκεί είναι ο βασικός στόχος μας".

Στη συνέχεια τόνισε: "Αν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει σε κάθε ματς, με ομάδα στο πρωτάθλημα, φιλικό ή επίσημο, ζητάω το 110%. Όταν το δίνουν θα έχουμε τέτοιες εμφανίσεις και τέτοια αποτελέσματα. Από εμάς εξαρτώνται τα περισσότερα παιχνίδια. Έτσι και σήμερα, έτσι και στην Β’ εθνική. Αυτό ζητάω, το 100%. Κοιτάμε πως θα φύγουμε από την κατηγορία, του χρόνου είναι μακριά ακόμη. Έχουμε δρόμο. Να ελέγχουμε τα συναισθήματα μας. Να είμαστε προσγειωμένοι.

Όταν βλέπεις την προσπάθεια των παιδιών να γίνεται γκολ και η εικόνα της ομάδας, είμαι χαρούμενος. Από αύριο έχουμε δουλειά για το ματς με την Καλλιθέα. Η σφαλιάρα είναι κοντά αν δεν είσαι προσγειωμένος".

Για τον Ατρόμητο τόνισε: "Ο Ατρόμητος είναι έμπειρη ομάδα, αλλά δεν είναι κριτήριο το σημερινό ματς. Τους είχαμε διαβάσει καλά, είχαμε αρκετό χρόνο. Του αρέσει να έχει την μπάλα, αλλά σήμερα τον πιέσαμε πολύ. Για αυτό είχε προβλήματα στην ανάπτυξη. Κρατήσαμε μπάλα και πιέσαμε για αυτό ήρθε το σκορ".

Τέλος, για τον Γιόχανσον είπε: "Ο Γιόχανσον θα μας βοηθήσει για αυτό αποκτήθηκε. Όλοι πρέπει να είναι διαθέσιμοι. Το σημαντικό είναι να ξέρουν τι να κάνουν. Δεν έχει σημασία ποιος παίζει, αλλά η εικόνα. Δεν αλλοιώνεται η εικόνα μας παρά τις αλλαγές. Αυτό με χαροποιεί. Κρατάω την συνολική εικόνα της ομάδας. Πρέπει ο καθένας να ξέρει τι κάνει. Έκαναν αυτό που έπρεπε, το απόλαυσε ο κόσμος και δεν κινδυνεύσαμε καθόλου".

πηγή: ΑΕΚ1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ