ΑΕΚ

Δέλλας: "Εγώ φταίω για την ήττα"

Δέλλας: "Εγώ φταίω για την ήττα"
INTIME SPORTS

Ο Τραϊανός Δέλλας παραδέχτηκε πως έκανε μεγάλο λάθος με την αποβολή του και πήρε την ευθύνη για την ήττα της ομάδας του, υψώνοντας παράλληλα ασπίδα προστασίας προς τον Χιμένεθ.

Ο έμπειρος αμυντικός που αποβλήθηκε στο 53ο λεπτό μετά από μια επιπόλαιη ενέργεια και άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες, τόνισε πως δεν επιτρέπεται να κάνει τέτοια λάθη και πως φταίει για την ήττα από την Στουρμ Γκρατς.

Επιπλέον, δεν έριξε την παραμικρή ευθύνη στον Μανόλο Χιμένεθ προστατεύοντάς τον μάλιστα από τις κριτικές και ζήτησε συσπείρωση απ' όλους όσους αγαπούν την ΑΕΚ.

"Ξεκινήσαμε πολύ καλά στο πρώτο μέρος. Κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας μέχρι σήμερα. Ζήτησα ήδη συγνώμη από τους συμπαίκτες μου στα αποδυτήρια αλλά είναι πολύ δύσκολο να παίζεις 30 λεπτά με δέκα παίκτες σε ένα τέτοιο ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Είμαι υπεύθυνο άτομο, ξέρω το λάθος που έγινε και στην Ευρώπη τέτοια στοιχίζουν. Θα αναλάβω όλη την ευθύνη της ήττας. Είμαι υπεύθυνος άνθρωπος και ξέρω να αναλαμβάνω τα λάθη μου και μην ψάχνεται να βρείτε αλλού τις ευθύνες.

Στο ποδόσφαιρο μετράει το αποτέλεσμα. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι αλλά δεν ήρθε το αποτέλεσμα. Και ο λόγος είναι η δική μου η αποβολή. Το παιχνίδι κρίθηκε σε αυτή τη φάση (της αποβολής) και αυτή η φάση γίνεται ακόμα πιο σημαντική ειδικά όταν οι επιλογές από τον πάγκο είναι περιορισμένες. Δεν μου επιτρέπονται τέτοια λάθη. Πρέπει να συνεχίσουμε ενωμένοι", υπογράμμισε ο έμπειρος αμυντικός.

Για τις ευθύνες του Χιμένεθ: "Δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρίνω κάτι τέτοιο αλλά πιστεύω πως δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Πρέπει να συνεχίσουμε όλοι μαζί ενωμένοι, κόσμος, διοίκηση, παίκτες και προπονητής, για να βγάλουμε την ομάδα από το αδιέξοδο".

Για τις αποδοκιμασίες: "Ο κόσμος είναι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα και είναι φυσιολογικό να αντιδρά έτσι. Ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει και θα πρέπει να καταλάβει και ο κόσμος ότι και εμείς σαν παίκτες κάνουμε λάθη τα οποία στοιχίζουν στην ομάδα".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ