ΑΕΚ

Δέλλας: "Δεν μας φοβίζει τίποτα"

Δέλλας: "Δεν μας φοβίζει τίποτα"
Δέλλας INTIME SPORTS

Ο Τραϊανός Δέλλας μίλησε για το 4-0 της ΑΕΚ επί της Ερμιονίδας και τόνισε πως δεν είναι δουλειά του να σχολιάζει τις αποφάσεις της Superleague με αφορμή την αναβολή του Πανθρακικός - Ολυμπιακός.

"Τίποτε δεν με φοβίζει για την Τετάρτη, έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά, στην ομάδα που έχω φτιάξει. Αλλά μέχρι εκεί. Ζητώ από τον κόσμο, επειδή οι καιροί είναι επικίνδυνοι, αυτοσυγκράτηση να προσέχουν και το διπλανό τους.

Θα είναι δίπλα μας, εξάντλησαν τα εισιτήρια, πράγμα πρωτόγνωρο για Β’ εθνική, αλλά είμαστε η ΑΕΚ και έχουμε πολύ κόσμο. Το μυαλό μέσα στο κεφάλι την Τετάρτη. Θα κάνουμε τα πάντα για το ματς της Τετάρτη", είπε αρχικά ο τεχνικός της ΑΕΚ.

Όσον αφορά την αναβολή της αναμέτρησης Πανθρακικός - Ολυμπιακός, τόνισε: " Μην με βάζετε σε μια τέτοια διαδικασία αν είναι όλα νόμιμα. Έχω άλλη δουλειά εγώ. Να κάνουμε καλή δουλειά στην προετοιμασία. Να πάρουμε την πρόκριση θέλω".

Για το ματς με την Ερμιονίδα, τόνισε: " Και σε αυτό το ματς θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για τον τρόπο παιχνιδιού, διάθεση και σοβαρότητα τους. Έκαναν ευκαιρίες, έβαλαν 4 γκολ. Πριν από ένα μεγάλο ματς όλα αυτά ήταν στο μυαλό μου για το πώς θα παρουσιαστούν και θα είναι εδώ. Θέλαμε βαθμούς για να έρθει ο στόχος μας πιο κοντά. Μας διακρίνει η σοβαρότητα, το δείξαμε και σήμερα. στο πρώτο 25λεπτο είχαμε μια νευρικότητα, άνοιξε μετά το ματς και σκοράραμε".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ