ΑΡΗΣ

Δεληζήσης: "Νομίζω ότι ισχύουν σε αρκετά μεγάλο βαθμό όσα ακούστηκαν"

Ο αρχηγός του Άρη, Γιώργος Δεληζήσης
Ο αρχηγός του Άρη, Γιώργος Δεληζήσης EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Δεληζήσης πήρε θέση στις καταγγελίες του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά περί απόπειρας δωροδοκίας του Μάριου Σιαμπάνη, υποστηρίζοντας πως όσα ακούστηκαν ισχύουν σε αρκετά μεγάλο βαθμό. (VIDEO)

Ο αρχηγός του Άρη, Γιώργος Δεληζήσης φιλοξενήθηκε στην αθλητική εκπομπή του MEGA, ύστερα από τη μεγάλη νίκη με 1-0 επί του ΠΑΟΚ, και σχολίασε την εξαιρετική πορεία των "κιτρίνων" στο πρωτάθλημα, ενώ αναφέρθηκε και στις καταγγελίες του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά περί απόπειρας δωροδοκίας του τερματοφύλακα, Μάριου Σιαμπάνη, καθώς κι άλλων δύο συμπαικτών του.

"Όσα ακούστηκαν νομίζω ότι ισχύουν σε αρκετά μεγάλο βαθμό, αλλά δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο. Δεν είναι δική μου δουλειά. Είναι κρίμα να γίνονται τέτοια πράγματα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Το ξεχνάμε, πάμε παρακάτω και όπως είπα και νωρίτερα, εμείς δίνουμε απαντήσεις μέσα στο γήπεδο", ήταν το σχόλιο του έμπειρου αμυντικού, ενώ για τον αγώνα, ανέφερε:

"Ήταν μία σημαντική νίκη για εμάς σε ένα τοπικό ντέρμπι, με ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία. Με ιδιαίτερο κίνητρο για εμάς και τον κόσμο μας. Πιστεύω τους ευχαριστήσαμε, τους δώσαμε χαρά και πήραμε μία σπουδαία νίκη. Έμείς δεν σκεφτήκαμε καμία στιγμή μέσα στον αγώνα πως το ΠΑΟΚ είναι αήττητος. Το μόνο που σκεφτόμασταν όλη την εβδομάδα ήταν πως έπρεπε να κερδίσουμε το παιχνίδι με κάθε τρόπο.

Νομίζω πως μας πείσμωσαν αρκετά οι δηλώσεις των παικτών του ΠΑΟΚ και του προπονητή του. Αυτό για εμάς ήταν ένα ιδιαίτερο κίνητρο που μας έδωσε περισσότερη δύναμη. Εμείς δίνουμε απαντήσεις στο γήπεδο".

Για το αν ήταν θέμα τακτικής η νίκη: "Κοιτάξτε, σε ένα τέτοιο παιχνίδι πρέπει να είσαι πάρα πολύ δυνατός, πάρα πολύ συγκεντρωμένος και να κερδίσεις μονομαχίες. Νομίζω ότι παρουσιαστήκαμε καλοί στο τεχνικό κομμάτι, καθώς ακολουθώντας τις οδηγίες του προπονητή μας, μπλοκάραμε τα ατού του ΠΑΟΚ, που ήταν τα άκρα του και δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Η νίκη μας είναι πέρα για πέρα δίκαιη".

Για τον στόχο του Άρη και τους πανηγυρισμούς των παικτών:
"Ο στόχος του Άρη κάθε Κυριακή είναι να κερδίζει τα παιχνίδια. Νομίζω πως παρουσιάζουμε ένα πολύ καλό σύνολο, με ποιοτικούς παίκτες. Πηγάζει από το εξαιρετικό κλίμα που έχουμε στην ομάδα. Δεν μας αγχώνει φυσικά και είμαστε σε καλό δρόμο για να παραμείνουμε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Προφανώς δεν πανηγυρίζουμε τη νίκη σαν να πήραμε το πρωτάθλημα, αλλά πάντα είναι σημαντική μία νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ. Είμαι στεναχωρημένος που δεν ήταν ο κόσμος μας στις κερκίδες να πανηγυρίσει τη νίκη"

TAGS ΑΡΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ