ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δέλεαρ το Champions League

Δέλεαρ το Champions League

Τα ερυθρόλευκα φορούν και επίσημα ο Μαρκάνο, ο Βαλντές, ο Πέρες και ο Πελέ. Τι δήλωσαν στην παρουσίαση τους από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Τα τέσσερα μεταγραφικά αποκτήματα του παρουσίασε ο Ολυμπιακός. Δίχως να πουν πολλά λόγια ο Πελέ, ο Μαρκάνο, ο Βαλντές και ο Πέρες εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την παρουσία τους στην ομάδα του Πειραιά και τη χαρά τους για τη συμμετοχή στο Champions League.

" Όταν άκουσα το όνομα Ολυμπιακός, σκέφτηκα αμέσως την ευκαιρία να ξαναπαίξω στο Champions League", σχολίασε ο Νέλσον Βαλντές.

Ο Παραγουανός πρόσθεσε " νιώθω πολύ ευτυχισμένος για την ευκαιρία που έχω να παίξω στον Ολυμπιακό. Ελπίζω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορω. Έχω μεγάλες ελπίδες για τα παιχνίδια με τη Μαν. Γιουνάιτεντ και ανυπομονώ να αγωνιστώ".

Παλιός γνώριμος στο Ρέντη ο Ιβάν Μαρκάνο εξήγησε πως επέστρεψε για να παραμείνει και μετά το καλοκαίρι " ήρθα με τη μορφή του δανεισμού αλλά με την προοπτική να πάνε καλά τα πράγματα και να μείνω εδώ και μετά τους έξι μήνες στην ομάδα".

Δέλεαρ το Champions League

Μετά την επίσημη παρουσίαση, τα τέσσερα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού φωτογραφήθηκαν με κασκόλ της ομάδας μέσα στο "Καραϊσκάκης" με φόντο τη Θύρα 7

" Ήταν η ευκαιρία να παίξω ξανά στο Champions League που είναι το όνειρο κάθε παίκτη. Έχω προσδοκία για αυτά τα δύο παιχνίδια και ανυπομονώ να παίξω κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Με έκαναν να νιώσω ότι βρίσκομαι σε μια οικογένεια. Ελπίζω να κατακτήσουμε ακόμη περισσότερους τίτλους".

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Ερνάν Πέρες: " Μόλις άκουσα για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού η απόφαση ήταν πολύ εύκολη για να έρθω εδώ. Νιώθω πολύ ευτυχισμένος για την ευκαιρία που έχω να παίξω στον Ολυμπιακό. Ελπίζω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ.

Είχα παίξει και με τη Βιγιαρεάλ στη διοργάνωση, αλλά τα πράγματα δεν είχαν πάει καθόλου καλά. Ανυπομονώ να έρθουν τα ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θέλω πολύ να παίξω και να συνεχίσουμε στη διοργάνωση".

Τέλος, ο Πελέ που βρίσκεται περισσότερο καιρό από τους υπόλοιπους στην ομάδα, εξήγησε " βρίσκομαι ήδη ένα μήνα εδώ και μπορώ να καταλάβω ότι είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος.

Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δίνεται. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό".

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Σάββας Θεοδωρίδης, έκανε λόγο για τέσσερις πολύ καλούς και καταξιωμένους παίκτες: "Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από τις μεταγραφές αυτών των παικτών, που θεωρήθηκαν απαραίτητοι.

Θέλω να τους καλωσορίσω και εύχομαι όπως και με τον Μαρκάνο, να κατακτήσουμε τίτλους και με τους υπόλοιπους. Θέλω να αντιληφθούν γρήγορα τι σημαίνει Ολυμπιακός.

Ήδη το ζουν και θέλω να κάνουν τα πάντα για να κατακτήσουμε όλους τους τίτλους στην Ελλάδα. Θέλω να αναφερθώ στη μεταγραφή του Ρομπέρτο, που τη θεωρώ Νο 1 για την ομάδα μας".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ