ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Δεινόπαπας: "Άλλαξαν οι στόχοι μας"

Δεινόπαπας: "Άλλαξαν οι στόχοι μας"
Δεινόπαπας

Για την πορεία του Αγροτικού Αστέρα, τον Μάκη Χάβο και για τα φαβορί ανόδου στην Σούπερ Λιγκ, μίλησε ο Θανάσης Δεινόπαπας

Ο παίκτης των "πρασίνων" με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης "Αθλητικά Νέα" τόνισε για το ματς με την Κέρκυρα: " Δεν υπάρχει κάποιο φαβορί στον αγώνα με την Κέρκυρα, αν και ο αντίπαλός μας παίζει την άνοδο. Δουλεύουμε ολόκληρη την εβδομάδα και θα χτυπήσουμε στις αδυναμίες της Κέρκυρας.

Όποιος είναι στην καλύτερη μέρα, θα κερδίσει. Επειδή είναι έτσι δομημένη η βαθμολογία στη Β’ Εθνική και με μία νίκη παίζεις την άνοδο, ενώ με ήττα μπορεί και να κινδυνέψεις, ο συγκεκριμένος αγώνας είναι κλειδί για την πορεία μας. Με τρεις βαθμούς είμαστε μαθηματικά στα πλέι οφ και ανοίγει μετά η όρεξη".

Για τον προπονητή της ομάδας, Μάκη Χάβο και τι άλλαξε τόνισε: " Ο καινούριος προπονητής μας βοήθησε πάρα πολύ, είναι κοντά μας και έχουμε χάσει μόνο ένα αγώνα από την ημέρα που ήρθε. Άλλαξε κάποια στοιχεία, βρήκα τα μειονεκτήματά μας και δούλεψε. Επιθετικά δεν είμαστε όσο καλοί είμαστε, αλλά αμυντικά τρώμε πολύ δύσκολα γκολ και στην αντεπίθεση μπορούμε να πετύχουμε τέρμα. Άλλαξαν και οι στόχοι, από εκεί που μιλούσαμε για παραμονή, πάμε για τα μπαράζ ανόδου".

Για το μέλλον του είπε:: " Όλοι προσπαθούμε να ανεβάσουμε την ομάδα και μέσω αυτής να αναδειχτούμε και εμείς. Υπάρχουν ταλέντα στη Βόρεια Ελλάδα, αλλά οι ομάδες δεν εμπιστεύονται τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Από πέρσι ο κ. Φοίρος μας έδωσε ευκαιρίες στον Αγροτικό Αστέρα, δίνουν ευκαιρίες, οι άλλες ομάδες της κατηγορίας δεν το κάνουν".

Τέλος, αναφορικά με τα φαβορί για την άνοδο, πρόσθεσε: " Ο ΟΦΗ έχει κόσμο κοντά του και έκανε καλές μεταγραφές. Ολυμπιακός Βόλου και Κέρκυρα πάντως είναι πιο κοντά".

Απολαύστε ζωντανά την Β' Εθνική από το Conn-X TV. Παρακολουθείστε την Δευτέρα 22/03 στις 19.00 την αναμέτρηση Πανσερραϊκός-Ρόδος.













TAGS ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ