ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Δεύτερη εγχείριση ο Κλάσνιτς

Κλάσνιτς

Σε δεύτερη χειρουργική επέμβαση μεταμόσχευσης νεφρού θα υποβληθεί στα μέσα Απριλίου ο Ιβάν Κλάσνιτς

Συγκεκριμένα η εφημερίδα “Kreiszeitung Syke” αναφέρει ότι ο αδελφός του Κροάτη άσου της Βέρντερ Βρέμης, Γιόζιπ και η γυναίκα του Πατρίσια υποβλήθηκαν σε ιατρικά τεστ, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι κατάλληλοι για δότες. Το δημοσίευμα “φιλοξενεί” δηλώσεις του Κλάσνιτς, ο οποίος αρνήθηκε ν’ αποκαλύψει το όνομα του δότη.

Όπως είναι γνωστό η πρώτη εγχείρηση έγινε τον περασμένο Ιανουάριο, ωστόσο, το σώμα του ποδοσφαιριστή απέρριψε το νεφρό που έδωσε η μητέρα του. Ο άσος της Βέρντερ τόνισε στην ίδια εφημερίδα, ότι η δεύτερη προσπάθεια έχει προγραμματιστεί να γίνει μετά το Πάσχα.
“Ελπίζω αυτή την φορά να πάνε καλύτερα πράγματα. Τα μηνύματα είναι αισιόδοξα και κάτω από αυτές τις συνθήκες νιώθω υπέροχα” πρόσθεσε ο Κροάτης παίκτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ