ΑΕΚ: Τι είπε ο Νίκολιτς για το ντεμπούτο του Χριστακόπουλου στο πρωτάθλημα και τον λόγο που έγινε αλλαγή στο ημίχρονο

Δείτε τι δήλωσε ο Μάρκο Νίκολιτς στη συνέντευξη Τύπου της ΑΕΚ μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού για το ντεμπούτο του Σπύρου Χριστακόπουλου στη Stoiximan Super League, αλλά και τον λόγο που έγινε αλλαγή στο ημίχρονο, με τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς να παίρνει τη θέση του.
Με νίκη συνέχισε η ΑΕΚ τις υποχρεώσεις της στη Stoiximan Super League σε ό,τι αφορά τα ματς στην Allwyn Arena.
Η Ένωση επικράτησε 2-1 του Λεβαδειακού για τη 10η αγωνιστική, με τον Σπύρο Χριστακόπουλο να κάνει το ντεμπούτο του με τα κιτρινόμαυρα στο πρωτάθλημα.
Μετά το φινάλε της αναμέτρησης, ο Μάρκο Νίκολιτς αναφέρθηκε στον νεαρό δεξιό μπακ που αντικατέστησε τον τιμωρημένο Λάζαρο Ρότα, ενώ στάθηκε και στον λόγο που τον έκανε αλλαγή στο ημίχρονο περνώντας τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς
Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Μάρκο Νίκολιτς για τον Χριστακόπουλο
“Είμαι πολύ χαρούμενος που έκανε το ντεμπούτο του σήμερα, επειδή είναι είναι ένας από τους ταλαντούχους παίκτες της Ακαδημίας μας.
Του δώσαμε κάποια λεπτά για να κάνει το ντεμπούτο του σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι απόψε και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν.
Το γιατί τον έκανα αλλαγή ήταν πολύ ξεκάθαρο στα πρώτα πέντε λεπτά του δεύτερου μέρους.
Δεν είναι η αλλαγή πάντα εάν κάποιος παίζει κακά και βάζει κάποιον που παίζει καλά.
Υπάρχουν τόσα άλλη είδη αλλαγών, όπως το να θέλεις έναν πιο επιθετικό παίκτη επειδή είναι κακό το αποτέλεσμα ή να θέλεις κάποιες άλλες ιδέες στο γήπεδο.
Οπότε, δεν είναι παίζεις κακά, βγαίνεις αλλαγή. Δεν δουλεύει έτσι”.