EURO

Δε θα φταίει το γκαζόν...

Δε θα φταίει το γκαζόν...
ΜακΛάρεν-Χίντινγκ

Γκους Χίντινκ: "Δε θα έχουμε κανένα πλεονέκτημα"

Στο κρίσιμο παιχνίδι της Τετάρτης μεταξύ Ρωσίας και Αγγλίας, στο οποίο με νίκη οι Άγγλοι μπορούν να κλείσουν μία θέση για τα τελικά του Euro 2008, στάθηκε ο εκλέκτορας των Ρώσων Γκους Χίντινκ και πιο συγκεκριμένα στον αγωνιστικό χώρο που θα διεξαχθεί το συγκεκριμένο παιχνίδι. " Δεν έχουμε κανένα απολύτως πλεονέκτημα από τον πλαστικό χλοοτάπητα".

Ο Γκους Χίντινκ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόφαση να γίνει ο αγώνας στο Λουζνίκι στο οποίο θεωρεί ότι ο κόσμος θα δημιουργήσει μία καταπληκτική ατμόσφαιρα.Πιο συγκεκριμένα δήλωσε: " Έχει γίνει πολύ κουβέντα για το ματς. Οι 'Αγγλοι προπονούνται επίσης σε πλαστικό γήπεδο οπότε δε θα έχουμε σοβαρό πλεονέκτημα. Το ότι παίζουμε στην έδρα μας αυτομάτως μας δίνει ένα ψυχολογικό πλεονέκτημα και οι φίλαθλοι θα δημιουργήσουν τρομερή ατμόσφαιρα. Θα είναι δύσκολα για την Αγγλία".

Στη συνέχεια στάθηκε στην απόδοση των Άγγλων στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στην Εσθονία επισημαίνοντας πως οι παίχτες του πρέπει να προσέξουν τα αστέρια των Λιονταριών: " Παρακολούθησα την Αγγλία στην τηλεόραση και δεν είδα κάτι καινούριο.Πρέπει να προσέξουμε τους Όουεν και Ρούνεϊ καθώς και το κέντρο τους στο οποίο δεσπόζει η μορφή του Τζέραρντ.Ας είμαστε όμως ρεαλιστές, οι Άγγλοι είναι μια κλάση ανώτεροι αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα παλέψουμε. Η ομάδα μας συγκεντρώνεται στη δική της απόδοση και όχι στους αντιπάλους".



TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ