ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

"Δε φεύγει ο Κουαλιαρέλα από τη Γιουβέντους"

"Δε φεύγει ο Κουαλιαρέλα από τη Γιουβέντους"

Στη Γιουβέντους θα παραμείνει ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα σύμφωνα με τον ατζέντη του παρά τα όσα έχουν γραφτεί. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του και τον μόνο τρόπο με τον οποίο ενδέχεται να αποχωρήσει ο 30χρονος Ιταλός.

Στη Γιουβέντους θέλει να παραμείνει ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα παρά τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής που έχει τελευταία. Στο rotation που κάνει ο Αντόνιο Κόντε ο Ιταλός παίρνει χρόνο συμμετοχής, αλλά φαίνεται πρόσφατα να είναι η τέταρτη επιλογή πίσω από τους Μίρκο Βούτσινιτς, Σεμπάστιαν Τζοβίνκο και Αλεσάντρο Μάτρι

Παρόλα αυτά, πρόθεση του Κουαλιαρέλα είναι να παραμείνει στο Τορίνο, με τον πελάτη του να δηλώνει πως θα αποχωρήσει μόνο σε περίπτωση που το επιθυμεί η ίδια η Γιουβέντους.

"Δε ζήτησε ποτέ να φύγει ή να πουληθεί. Ακόμα κι αν παίζει λιγότερο απ' όσο περίμενε ο Φάμπιο, ποτέ δε ζήτησε να φύγει. Σε όλες τις ομάδες δούλευε σκληρά ώστε να πάρει την ευκαιρία να αγωνιστεί σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο" είπε και προσέθεσε:

"Δε βλέπω κάποιο κίνητρο για να φύγει. Αν στο τέλος της χρονιάς η Γιουβέντους είναι ικανοποιημένη από τον Φάμπιο τότε εκείνος θα είναι χαρούμενος. Αυτός είναι ο στόχος του. Αν, όμως, η Γιουβέντους προτιμάει να τον πουλήσει, τότε ο Κουαλιαρέλα θα μπορούσε να συμφωνήσει με έναν άλλο σύλλογο. Προτάσεις θα έρθουν".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ