ΚΑΣΕΤΑ GATE

Δαλούκας: "Δεν συναντήθηκα με Μαρινάκη"

Δαλούκας: "Δεν συναντήθηκα με Μαρινάκη"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Δαλούκας αρνείται ότι συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και υποστηρίζει ότι έχει ενημερώσει την αστυνομία για τις απειλές που δέχεται.

Ο ρέφερι του οποίου το όνομα ενεπλάκη σε σενάρια δωροδοκίας αρνήθηκε πως έχει οποιαδήποτε σχέση με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας και επεσήμανε πως είναι έντιμος και συνεπής στις υποχρεώσεις του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δαλούκα:

" Μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομά μου και την αναφορά σε ονόματα παραγόντων του ποδοσφαίρου θα ήθελα να δηλώσω τα εξής : ουδέποτε συναντήθηκα ή συζήτησα με τον κ. Μαρινάκη το οποιοδήποτε θέμα ποδοσφαιρικού ή μη περιεχομένου. Επίσης , ουδέποτε έστειλα επιστολή τόσο σε Ε.Π.Ο. όσο και σε U.E.F.A. που να αφορά πιθανή εμπλοκή μου σε οποιοδήποτε παιχνίδι . Όσον αφορά τα περί απειλών σε βάρος μου έχω ήδη ενημερώσει την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας.

Θέλω να παρακαλέσω τα Μ.Μ.Ε να μην αναμειγνύουν το ονομά μου σε οποιεσδήποτε ιστορίες παρόμοιας μορφής με αυτές που έχουν δεί το φώς της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες καθώς σε όλα μου τα χρόνια υπήρξα έντιμος και συνεπής στις υποχρεώσεις μου, οικογενειακές, επαγγελματικές και αγωνιστικές.

Ευχαριστώ εκ’ των προτέρων

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α.ΔΑΛΟΥΚΑΣ
"

TAGS ΚΑΣΕΤΑ GATE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ