ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Δάκρυα στην αποχώρηση του Ουάσινγκτον

Δάκρυα στην αποχώρηση του Ουάσινγκτον

Τρεις μήνες πριν κλείσει τα 36 του χρόνια ο Στεκανέλα Ουάσινγκτον σταμάτησε την ποδοσφαιρική του καριέρα με δάκρυα στα μάτια

Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους Βραζιλιάνους επιθετικούς των τελευταίων δύο δεκαετιών, ο οποίος ολοκλήρωσε την καριέρα του με τον καλύτερο τρόπο, το πρωτάθλημα με την Φλουμινένσε.

Αγωνίστηκε κατά σειρά σε Κάξιας, Ιντερνασιονάλ, Γκρέμιο, Πόντε Πρέτα, Κάξιας, Παρανά, Πόντε Πρέτα, Φενέρμπαχτσε, Ατλέτικο Παραναένσε, Τόκιο Βέρντι, Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς, Φλουμινένσε, Σάο Πάουλο και Φλουμινένσε.

"Τα πράγματα έγιναν λίγο γρήγορα. Ε..." και ακολούθησε μια παύση συγκίνησης για να συνεχίσει ο Ουάσινγκτον: "Θέλω να ενημερωσω τους πάντες πως σταματώ το ποδόσφαιρο. Είναι δύσκολο να το πω. Είναι μια απόφαση που πήρα με την οικογένειά μου".

"Ήταν πραγματικά δύσκολη η απόφαση. Σχεδίαζα να παίξω άλλον έναν χρόνο, αλλά το συζητήσαμε πολύ αυτές τις δύο μέρες και πήρα την απόφαση".

"Τα πάντα κάποτε τελειώνουν και είναι σημαντικό να ξέρεις πώς τίποτα δεν θα σβήσει όλα αυτά που έδωσα στο ποδόσφαιρο και το ποδόσφαιρο έδωσε σε μένα".

"Πραγματοποίησα το όνειρο να γίνω ποδοσφαιριστής. Είναι ένα όνειρο στο οποίο κέρδισα τίτλους και φίλους. Είναι δύσκολο να πω περισσότερα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό, την οικογένειά μου, τους φίλους, τους συμπαίκτες, τους προπονητές και τους συλλόγους στους οποίους έγραψα την ιστορία μου".

"Ζητώ συγγνώμη για την συγκίνησή μου, ξέρω ότι είναι βαρετό, αλλά δεν μπορούσα να κρατηθώ. Θέλω απλά να σας ευχαριστήσω όλους", τόνισε ο Ουάσινγκτον στην συνέντευξή του που έδωσε για να ανακοινώσει το τέλος της καριέρας του.

Στην photo με τον Φρεντ...

Δάκρυα στην αποχώρηση του Ουάσινγκτον
TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ