ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δ.Σ. στην "Συμμαχία" σε... φόντο Γιαννακόπουλου

Δ.Σ. στην "Συμμαχία" σε... φόντο Γιαννακόπουλου
INTIME SPORTS

Στην "Παναθηναϊκή Συμμαχία" αποφάσισαν όπως γίνει το Διοικητικό Συμβούλιο την Τρίτη (3/12) ή την Τετάρτη (4/12) προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση και για την πρόταση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, την Τρίτη ή την Τετάρτη, θα πραγματοποιηθεί τελικά το Διοικητικό Συμβούλιο της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" το οποίο φυσικά πήρε παράταση με φόντο την πρόταση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την είσοδο του στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Οι άνθρωποι του σωματείου αποφάσισαν να πάει δυο-τρεις μέρες πίσω το Δ.Σ. προκειμένου να έχει γίνει η συνάντηση Αλαφούζου-Γιαννακόπουλου, πιθανότατα την Πέμπτη, έτσι ώστε στο Δ.Σ. που θα γίνει να υπάρξει ενημέρωση από τον πρόεδρο της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" στα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. για το τι ακριβώς έχει γίνει και τι ειπώθηκε στην μεταξύ τους συνάντηση.

Τα θέματα του Δ.Σ. το οποίο θα οριστεί είναι η πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί μετά τις 20 Δεκεμβρίου και δεύτερον ο οικονομικός απολογισμός.

Επίσης το τρίτον είναι τρέχοντα θέματα. Στην ημερήσια διάταξη του Δ.Σ. δεν μπορεί να μπει ως θέμα η πρόταση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου διότι ακόμα δεν έχει κατατεθεί.

Στα τρέχοντα θέματα κάθε Δ.Σ. όμως και μετά την συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης μπορεί να συζητηθεί το οτιδήποτε σημαντικό ή ασήμαντο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ