ΓΑΛΛΙΑ

Coupe de France: Το τάκλιν του Μπαγί στο στήθος έστειλε τον αντίπαλο στην εντατική

Coupe de France: Το τάκλιν του Μπαγί στο στήθος έστειλε τον αντίπαλο στην εντατική
TWITTER

Η εγκληματική προβολή του Ερίκ Μπαγί στον Αλμίκ Μουσά Εντιάιγ έστειλε τον πρώτο στα αποδυτήρια του αγώνα της Μαρσέιγ με την Ιέρ και το δεύτερο στην εντατική για προληπτικούς λόγους!

Η αναμέτρηση της Μαρσέιγ με την Ιέρ για τη φάση των 64 του Coupe de France βρισκόταν στο 15ο λεπτό, όταν σε μία διεκδίκηση μπάλας στον αέρα, ο Ερίκ Μπαγί αποφάσισε να πάει με το πόδι. Απέναντί του βρέθηκε ο Αλμίκ Μουσά Εντιάιγ, ο οποίος δέχθηκε κλοτσιά στο στήθος από τον αντίπαλό του και κατέληξε στην εντατική!

Ο κεντρικός αμυντικός των Μασσαλών αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα, όμως μεγαλύτερο ενδιαφέρον υπήρξε στην κατάσταση της υγείας του Μαυριτανού διεθνή.

Αν και δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες, δεν μπόρεσε να συνέλθει και γι' αυτό έγινε αλλαγή και διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Μαρτίγκ, προάστιο της Μασσαλίας, όπου διεξήχθη το παιχνίδι.

Όπως εξήγησε ο πρόεδρος της Ιέρ, ομάδας της 4ης κατηγορίας του γαλλικού πρωταθλήματος, κρίθηκε προτιμότερο ο 26χρονος ποδοσφαιριστής να πάει σε μεγαλύτερο νοσοκομείο, στη Μασσαλία, για καλύτερη ιατρική περίθαλψη.

"Μεταφέρθηκε στο Hôpital Nord και εισήχθη στη μονάδα εντατικής θεραπείας προληπτικά", δήλωσε ο Μουράντ Μπουτζελάλ. "Ελπίζουμε όλα να πάνε καλά γι' αυτόν. Είναι σπουδαίο παιδί κι ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες μας", πρόσθεσε.

Οι μεγαλύτεροι φόβοι έχουν να κάνουν με κάποιο σπασμένο πλευρό ή κάποια ρήξη ζωτικού οργάνου. Ο βοηθός προπονητή της Ιερ, Ζακί Νουμπίρ ήταν καθησυχαστικός πάντως: "Περισσότερος φόβος παρά ζημιά. Δεν είναι κάτι σοβαρό, ίσως μια διάσειση. Ο Μπαγί ήρθε γρήγορα στα αποδυτήριά μας για να προσφέρει τη φανέλα του και πάνω απ' όλα να μάθει τι έγινε".

TAGS ΓΑΛΛΙΑ ΜΑΡΣΕΙΓ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ