COPA AMERICA

Copa America: Αποσύρθηκε η Κολομβία από τη φιλοξενία των αγώνων του

Argentina's Angel Di Maria, right, celebrates with his teammate Lionel Messi after scoring his side's first goal during the round of 16 match between France and Argentina, at the 2018 soccer World Cup at the Kazan Arena in Kazan, Russia, Saturday, June 30, 2018. (AP Photo/Frank Augstein)
Argentina's Angel Di Maria, right, celebrates with his teammate Lionel Messi after scoring his side's first goal during the round of 16 match between France and Argentina, at the 2018 soccer World Cup at the Kazan Arena in Kazan, Russia, Saturday, June 30, 2018. (AP Photo/Frank Augstein) AP

Η Κολομβία δεν θα φιλοξενήσει αγώνες για την τελική φάση του Copa America το οποίο θα διεξαχθεί εξ' ολοκλήρου στα γήπεδα της Αργεντινής.

Η έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στην Κολομβία σε συνδυασμό με την έξαρση του κορονοϊού στη χώρα φέρνει αλλαγές και στο Copa America.

Η Κυβέρνηση της χώρας αναγκάστηκε να ζητήσει μετάθεση της διοργάνωσης για τον Νοέμβριο κάτι που τελικά δεν έγινε δεκτό από την CONMEBOL.

Η Ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Λατινικής Αμερικής αφού πρώτα ευχαρίστησε την Κυβέρνηση της Κολομβίας για το ενδιαφέρον της, ανακοίνωσε ότι οι αγώνες που ήταν να διεξαχθούν εκεί θα οριστούν αλλού.

Που είναι αυτό το αλλού; Στην Αργεντινή η οποία ήταν η συνδιοργανώτρια μαζί με την Κολομβία. Υπενθυμίζουμε ότι η διοργάνωση ανοίγει αυλαία στις 11 Ιουνίου και ολοκληρώνεται ένα μήνα αργότερα.

Photo credits: 2018 AP Photo/Frank Augstein

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ