COPA AMERICA

Marca: "Δεν θα διεξαχθεί στην Κολομβία το Copa America, θα το αναλάβει εξ ολοκλήρου η Αργεντινή"

Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής
Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής AP

Η Αργεντινή θα διοργανώσει μόνη της το Copa America, καθώς η Κολομβία αντιμετωπίζει προβλήματα με τη διαχείριση του κορονοϊού αλλά και τις κοινωνικές αναταραχές των τελευταίων ημερών, σύμφωνα με δημοσίευμα της "Marca".

Η Αργεντινή θα διοργανώσει μόνη της το Copa America το οποίο θα διεξαχθεί το προσεχές καλοκαίρι, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής "Marca", η Κολομβία είναι αδύνατο να συμμετέχει στη συνδιοργάνωση, καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα στη διαχείριση της πανδημίας, αλλά και των κοινωνικών αναταραχών που συμβαίνουν στη χώρα το τελευταίο διάστημα.

Η κυβέρνηση της Κολομβίας προσπάθησε να δείξει στην CONMEBOL ότι είχε τη δυνατότητα να φιλοξενήσει το τουρνουά, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 13 Ιουνίου μέχρι τις 10 Ιουλίου, ωστόσο αποφασίστηκε να μην γίνει στα γήπεδα της Κολομβίας για τους δύο προαναφερθέντες λόγους, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Πάντως στο θέμα της πανδημίας η κατάσταση της Αργεντινής δεν είναι κατά πολύ καλύτερη. Ενδεικτικό είναι ότι η Ρίβερ Πλέιτ αγωνίστηκε με μόλις 11 παίκτες κόντρα στην Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε για το Copa Libertadores, καθώς στην ομάδα 20 ποδοσφαιριστές βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Photo Credits: Associated Press

TAGS COPA AMERICA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ