COPA AMERICA

Copa America: "Δύο στα δύο" με τεσσάρα η Βραζιλία, κόλλησε στο μηδέν η Κολομβία

Οι παίκτες της Βραζιλίας πανηγυρίζουν το γκολ του Ριτσάρλισον
Οι παίκτες της Βραζιλίας πανηγυρίζουν το γκολ του Ριτσάρλισον © 2021 SILVIA IZQUIERDO / AP IMAGES

Η Βραζιλία επικράτησε 4-0 του Περού και διπλασίασε τις νίκες της στη φάση των ομίλων, με την Κολομβία να "κολλάει" στο μηδέν με τη Βενεζουέλα και να μένει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Το βραδινό πρόγραμμα του Copa America περιλάμβανε δύο αναμετρήσεις για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων, για τον δεύτερο όμιλο, με την Κολομβία να μένει στο μηδέν κόντρα στη Βενεζουέλα, ενώ η Βραζιλία νίκησε άνετα το Περού με 4-0.

Η Κολομβία ήταν αυτή που κυριάρχησε πλήρως στον αγωνιστικό χώρο, κυνηγώντας το γκολ καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ενώ η Βενεζουέλα προσπάθησε να κρατήσει το "μηδέν" στα μετόπισθεν (κάτι που πέτυχε), δίχως ωστόσο να γίνει απειλητική στην κόντρα.

Η ομάδα του Ρουέντα βρήκε δίχτυα στο 90+1', με τον Μιγκέλ Μπόρχα, ωστόσο ακυρώθηκε ως οφσάιντ, με τους Κολομβιανούς να ολοκληρώνουν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Λουίς Ντίαζ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων του δευτέρου μέρους.

Στο άλλο παιχνίδι, η Βραζιλία δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το "2 στα 2", αν και χρειάστηκε παραπάνω από μια ώρα για να πάρει σημαντικό προβάδισμα στο σκορ.

Η ομάδα του Τίτε άνοιξε το σκορ στο 12' με τον Άλεξ Σάντρο, με τον Γκάμπριελ Ζεσούς να μοιράζει την ασίστ. Ο Νεϊμάρ διπλασίασε τα τέρματα της Βραζιλίας στο 68', ενώ τα γκολ του Έβερτον Ριμπέιρο στο 89' και του Ριτσάρλισον στο 90+3', διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Τα αποτελέσματα της δεύτερης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου:

Κολομβία - Βενεζουέλα 0-0

Βραζιλία - Περού 4-0 (12' Σάντρο, 68' Νεϊμάρ, 89' Ριμπέιρο, 90+3' Ριτσάρλισον)

Ρεπό: Εκουαδόρ

Η βαθμολογία του δευτέρου ομίλου

Βραζιλία 6

Κολομβία 4

Βενεζουέλα 1

Εκουαδόρ 0 *

Περού 0 *

*Περού και Εκουαδόρ έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο

TAGS COPA AMERICA ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ