COPA AMERICA

Copa América 2021: Ο Μέσι επιτέθηκε φραστικά στον Μίνα και του φώναζε "χόρεψε τώρα"

Ο Λιονέλ Μέσι της Αργεντινής σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Κολομβία για τα ημιτελικά του Copa América 2021 στο "Μανέ Γκαρίντσα", Μπραζίλια | Τρίτη 6 Ιουνίου 2021
Ο Λιονέλ Μέσι της Αργεντινής σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Κολομβία για τα ημιτελικά του Copa América 2021 στο "Μανέ Γκαρίντσα", Μπραζίλια | Τρίτη 6 Ιουνίου 2021 © 2021 ANDRE PENNER/ASSOCIATED PRESS

Ο Λιονέλ Μέσι ξέσπασε εναντίον πρώην συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα, του Γέρι Μίνα, στη διαδικασία των πέναλτι του Αργεντινή - Κολομβία για τα ημιτελικά του Copa América 2021.

Η ένταση είχε φτάσει στο κόκκινο, με την Κολομβία να εκτελεί για δεύτερη φορά στη διαδικασία των πέναλτι, στον ημιτελικό του Copa América 2021 κόντρα στην Αργεντινή. Ο Χουάν Κουαδράδο είχε κάνει το 1-0, ο Λιονέλ Μέσι ισοφάρισε και ακολούθησαν τα χαμένα πέναλτι των Ντάβινσον Σάντσες και Ροδρίγο ντε Πάουλ. Σειρά πήρε ο Γέρι Μίνα, ο οποίος πήρε φόρα για το 2-1.

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες στην εστία άρχισε το trash talking. "Γελάς, αλλά είσαι αγχωμένος. Το ξέρω ήδη, χαζέ. Πρόσεξε, θα σε φάω ζωντανό, θα σε φάω ζωντανό", έλεγε ο τερματοφύλακας της Άστον Βίλα για τον αμυντικό της Έβερτον. Και πράγματι, ο ψυχολογικός πόλεμος ίσως έπιασε, αφού ο Κολομβιανός στόπερ εκτέλεσε άψυχα και ο Αργεντινός έπεσε αριστερά και απέκρουσε.

Το... μαρτύριο του Μίνα δεν τελείωσε εκεί, αφού αποχωρώντας από το σημείο του πέναλτι με σκυμμένο κεφάλι, άκουσε έναν άλλον Αργεντινό να του φωνάζει: "Χόρεψε τώρα, χόρεψε". Αυτός ήταν ο Μέσι, ο οποίος εμφανίστηκε εκνευρισμένος με τον άλλοτε συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα. Ακολούθως, τον χειροκρότησε ειρωνικά, με τον Μίνα να μην αντιδρά.

Όλα δείχνουν ότι το ξέσπασμα του Μέσι, το οποίο κατέγραψε μόνο η κάμερα του TYC Sports που ήταν στραμμένη πάνω του, αφορά στην προημιτελική φάση, όταν η Κολομβία νίκησε την Ουρουγουάη του Λουίς Σουάρες στη διαδικασία των πέναλτι. Ο Μίνα ήταν ξανά εκτελεστής και εκείνη τη φορά είχε σκοράρει με την προσπάθειά του, πανηγυρίζοντας με χορό, παρότι το πέναλτί του δεν ήταν αυτό που έκρινε το νικητή.

Η Αργεντινή πήρε την πρόκριση στα πέναλτι με 3-2 ύστερα απ' τις 3 επεμβάσεις του Μαρτίνες στις προσπάθειες των Σάντσες, Μίνα και Έντγουιν Καρντόνα και ο Μέσι θα έχει την ευκαιρία να κατακτήσει το πρώτο τρόπαιο με την εθνική Αργεντινής σε επίπεδο ανδρών.

TAGS COPA AMERICA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ