CONFERENCE LEAGUE

Conference League: Οι διαιτητές των ρεβάνς Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

Ο Τομπίας Στίλερ σε ματς για τη Super League
Ο Τομπίας Στίλερ σε ματς για τη Super League INTIME SPORTS

Η UEFA έκανε γνωστούς τους ορισμούς των διαιτητών για τις ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία και του ΠΑΟΚ με την Μπριζ στην Τούμπα για τα προημιτελικά του Conference League.

Διαιτητές με εμπειρία από το ελληνικό ποδόσφαιρο όρισε η UEFA για τις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Conference League.

Την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε στο Σουκρού Σαράτσογλου σφυρίζει ο Τομπίας Στίλερ, που ήταν διαιτητής στον πρώτο αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μπριζ, αλλά και στο πρόσφατο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 2-2.

Ο 42χρονος Γερμανός έχει έρθει αρκετές φορές στην Ελλάδα για να σφυρίξει ντέρμπι, καθώς ήταν στο περσινό ματς των playoffs ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 4-0, στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-1 (τον Οκτώβριο του 2020) στο ΟΑΚΑ, στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-1 (τον Φεβρουάριο του 2020) και στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ 4-1 (τον Φεβρουάριου του 2019).

Βοηθοί του θα είναι οι Κρίστιαν Γκίτελμαν και Μαρκ Μπορς, τέταρτος θα είναι ο Ντάνιελ Σλάγκερ, ενώ στο VAR ο Κρίστιαν Ντίνγκερτ.

Τη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Μπριζ στην Τούμπα σφυρίζει ο Ιταλός Ντάβιντε Μάσα, που είχε σφυρίξει το περσινό επεισοδιακό ντέρμπι Ολυμπιακός - ΑΕΚ 1-3, για το οποίο είχε προχωρήσει κι ο ίδιος σε καταγγελίες στο φύλλο αγώνα για εις βάρος του βιαιοπραγία.

Βοηθοί του θα είναι οι Φιλίπο Μέλι, Στέφανο Αλάσιο, τέταρτος θα είναι ο Μάρκο Ντι Μπέλλο και στο VAR ο Αλεσάντρο Ντι Πάολο.

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ