ΠΑΟΚ

"Χτίζει" παράδοση με Ολυμπιακό ο Αθανασιάδης

"Χτίζει" παράδοση με Ολυμπιακό ο Αθανασιάδης
INTIME SPORTS

Ο Στέφανος Αθανασιάδης έχει σκοράρει στα τρία από τα πέντε τελευταία παιχνίδια του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (videos).

To γκολ του Στέφανου Αθανασιάδη στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό κρατάει "ζωντανό" τον ΠΑΟΚ όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση. Μετά από σέντρα του Αλβες Λίνο ο Κλάους έπιασε το σουτ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της εστίας των "ερυθρόλευκων", μείωσε σε 2-1 και έτσι έδωσε... συνέχεια στα παιχνίδια που σκοράρει κατά του Ολυμπιακού.

Αυτό το τελευταίο το λέμε γιατί ο Αθανασιάδης έχει "πληγώσει" και σε άλλα ματς τους Πειραιώτες... Μάλιστα αρχίζει να "χτίζει" παράδοση απέναντι στους "ερυθρόλευκους" καθώς έχει σκοράρει στα τρία από τα πέντε τελευταία παιχνίδια που έχουν γίνει ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Την σεζόν 2012-13 είχε ισοφαρίσει για λογαριασμό του ΠΑΟΚ στον αγώνα πρωταθλήματος της Τούμπας (το ματς είχε λήξει 1-1), στην συνέχεια ακολούθησαν δύο παιχνίδια κόντρα τον Ολυμπιακό στο στάδιο "Γεώργιος Καραισκάκης" που ο "Δικέφαλος" έμεινε στο... μηδέν (0-0 και 4-0) ενώ μέσα στο 2014 πέτυχε γκολ τόσο στο 2-1 υπέρ του "Δικεφάλου" στην Τούμπα αλλά και στο ματς της Τετάρτης (2/4).

Στα τρία τελευταία παιχνίδια δηλαδή που ο ΠΑΟΚ έχει σκοράρει κατά του Ολυμπιακού, ο ίδιος έχει καταφέρει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα...

Θυμηθείτε τα γκολ του Κλάους στα τρία τελευταία ματς που ο ΠΑΟΚ έχει σκοράρει κατά του Ολυμπιακού:

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-1:

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-1:

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: 2-1

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ