ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

"Χρυσώνει" τους παίκτες του ο πρόεδρος της Ρεάλ

"Χρυσώνει" τους παίκτες του ο πρόεδρος της Ρεάλ

Πλουσιότεροι κατά 520.000 ευρώ ο καθένας, θα γίνουν οι παίκτες της "Βασίλισσας" σε πιθανή κατάκτηση του Champions League. Αυτά όπως φαίνεται ήταν τα λόγια του προέδρου της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ στους αρχηγούς της ομάδας.

Άπαντες στη Ρεάλ Μαδρίτης θέλουν η ομάδα τους να σηκώσει το 10ο Champions League στην ιστορία της. Πιο πολύ απ' όλους ίσως να το θέλει ο πρόεδρός της, Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος όπως λένε οι Ισπανοί, έχει τάξει στους παίκτες πριμ, 520.000 ευρώ στον καθένα, αν φέρουν το ευρωπαϊκό στη Μαδρίτη.

Σε δείπνο που είχε πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο μεταξύ των αρχηγών της Ρεάλ και του προέδρου του συλλόγου, Φλορεντίνο Πέρεθ, είχε συμφωνηθεί το συγκεκριμένο πριμ. Να διευκρινιστεί πως το ποσό μπορεί να μειωθεί κάπως, για φορολογικούς σκοπούς.

Ανάλογο ποσό, έχει υποσχεθεί και η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν, σε περίπτωση που η ομάδα κατακτήσει το Champions League, με τον κάθε παίκτη να λαμβάνει 500.000 ευρώ.

Επιπλέον, ο πρόεδρος της Ρεάλ συμφώνησε και για άλλα δύο πριμ προς την ομάδα σε περίπτωση κατάκτησης του Κυπέλλου Ισπανίας, αλλά και του Πρωταθλήματος (αν και θεωρητικά έχει χαθεί). Έτσι αν οι Μαδριλένοι σηκώσουν στις 17 Μαΐου το κύπελλο, θα λάβουν 180.000 ευρώ έκαστος. Ενώ στην περίπτωση που σηκώσουν και τ πρωτάθλημα θα έβαζαν στην τσέπη τους ακόμα 360.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο νικητής του Champions League, υπολογίζεται ότι θα λάβει από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, κοντά στα 65 εκατομμύρια ευρώ.

Τέλος, μέχρι στιγμής η ομάδα που έχει βάλει τα περισσότερα χρήματα στα ταμεία της από την διοργάνωση είναι η Μάλαγα με κέρδη που φτάνουν τα 26.600.000 ευρώ, ενώ ακολουθούν Μπαρτσελόνα και Ρεάλ με κέρδη 24 και 23 εκατομμύρια ευρώ, αντίστοιχα.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ