ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Χρόνινχεν - Άγιαξ: Οριστική διακοπή λόγω ρίψης καπνογόνων και εισβολής οπαδών στο γήπεδο

Χρόνινχεν - Άγιαξ: Οριστική διακοπή λόγω ρίψης καπνογόνων και εισβολής οπαδών στο γήπεδο
PRINT SCREEN

Το παιχνίδι της Χρόνινχεν με τον Άγιαξ μπήκε στη λίστα των μαύρων σελίδων του ολλανδικού ποδοσφαίρου, με οπαδούς των γηπεδούχων να πετούν καπνογόνα εντός γηπέδου και να εισβάλλουν σε αυτό, προκαλώντας οριστική διακοπή.

Το ολλανδικό ποδόσφαιρο είναι έρμαιο τα τελευταία χρόνια άγριων περιστατικών βίας εντός γηπέδου και ακόμη ένα έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής (14/05), με την αναμέτρηση της Χρόνινχεν με τον Άγιαξ για την 32η αγωνιστική της Eredivisie να διακόπτεται οριστικά.

Αιτία η ανάρμοστη συμπεριφορά των οπαδών των γηπεδούχων που λίγα λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης πέταξαν μαύρα καπνογόνα εντός αγωνιστικού χώρου και εισέβαλαν κατόπιν σε αυτό, με τον διαιτητή να παίρνει απόφαση για οριστική διακοπή μετά από μερικά λεπτά, βλέποντας πως έχει "ξεφύγει" η κατάσταση.

Όπως έγινε γνωστό, η αποστολή του Άγιαξ αναχώρησε άμεσα από το γήπεδο για να επιστρέψει στο Άμστερνταμ, με τις πρώτες πληροφορίες από τα ολλανδικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο για πρόθεση των ανθρώπων της ολλανδικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας να διεξαχθεί εκ νέου το παιχνίδι μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, χωρίς την παρουσία φιλάθλων.

Σημειώνεται πως στην αναμέτρηση του Σαββάτου μεταξύ της Ουτρέχτης του Τάσου Δουβίκα και της Βάαλβαϊκ έγινε δύο φορές διακοπή στο ματς, που ολοκληρώθηκε κανονικά, ενώ συνολικά ήταν έξι ματς σε όλη την Ολλανδία μέσα στο Σαββατοκύριακο που σημειώθηκε διακοπή λόγω επεισοδιακής συμπεριφοράς των οπαδών.

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΙΑΞ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ