ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Ουτρέχτη - Βάαλβαϊκ 2-0: Ο Δουβίκας πέτυχε γκολ Ευρώπης και κυνηγάει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ

Ουτρέχτη - Βάαλβαϊκ 2-0: Ο Δουβίκας πέτυχε γκολ Ευρώπης και κυνηγάει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ
TWITTER

Ο Τάσος Δουβίκας έδωσε ξανά τη λύση για την Ουτρέχτη και με το 17ο γκολ του στην Eredivisie την έφερε ακόμα πιο κοντά στα playoffs Ευρώπης.

Ο Τάσος Δουβίκας άρχισε άσχημα, όμως τελείωσε ιδανικά τον αγώνα της Ουτρέχτης κόντρα στην Βάαλβαϊκ. Χάρη στο 17ο τέρμα του στην Eredivisie άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη 2-0 στην 32η αγωνιστική και την έφερε μία ανάσα από τα playoffs Ευρώπης.

Ο Έλληνας φορ είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ από το 20ό λεπτό, όμως η κακή εκτέλεσή του σε πέναλτι έδωσε τη δυνατότητα στον Ετιέν Φάεσεν να αποκρούει και να διατηρήσει το μηδέν.

Στο 60ό λεπτό, πήρε την εκδίκησή του, αφού σε μία αντεπίθεση βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα κι έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Το γκολ αυτό προκάλεσε και ένταση στις κερκίδες, με φιλάθλους να ρίχνουν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο και το παιχνίδι να διακόπτεται για μερικά λεπτά (το έκτο παιχνίδι αυτήν την αγωνιστική σε όλες τις κατηγορίες στην Ολλανδία που διεκόπη προσωρινά για αντικείμενα). Μάλιστα, ο αγώνας διεκόπη για αντικείμενα και έπειτα από το 2-0 του Ζακαριά Λαμπιάντ στις καθυστερήσεις.

Το 17ο γκολ άφησε τον διεθνή φορ μόνο πρώτο στη λίστα των σκόρερ της κατηγορίας, με τον Σίντνεϊ φαν Χόιντονκ που ακολουθεί με 16 να μένει άσφαιρος για τη Χέρενφεν το Σάββατο στο 0-0 με την Εξέλσιορ.

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ