ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ

Χρηστοβασίλης: "Περιμένω περισσότερα"

Χρηστοβασίλης: "Περιμένω περισσότερα"
ΧΡΗΣΤΟΒΑΣΙΛΗΣ

Θετική χαρακτήρισε την πορεία του Ηλυσιακού ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Γιώργος Χρηστοβασίλης

Ο πρόεδρος των "κιτρινόμαυρων", με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, θεωρεί ότι ο Ηλυσιακός έχει περιθώρια βελτίωσης, ενώ σημαντικό ρόλο όπως αναφέρει έπαιξαν και οι μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας τον περασμένο Γενάρη αλλά και η αλλαγή προπονητή στο ξεκίνημα της σεζόν: " Μετά το άσχημο ξεκίνημα που είχε η ομάδα, βρήκε το δρόμο της. Ωστόσο περιμέναμε μια καλύτερη πορεία. Πιστεύω ότι μας βγήκε σε καλό.

Αν και η ομάδα άργησε να πάρει τα αποτελέσματα που ήθελε, τα κατάφερε και στο δεύτερο γύρο δείχνει ένα άλλο, πολύ καλύτερο πρόσωπο. Ήταν σημαντική η βοήθεια των παικτών που ήρθαν. Τα νέα παιδιά μπήκαν γρήγορα στο κλίμα της ομάδας και δημιούργησαν με τα υπόλοιπα ένα πολύ καλό σύνολο

".

Ο πρόεδρος του Ηλυσιακού αναφέρθηκε επίσης στην απουσία του κόσμου από το γήπεδο και στο φετινό πρωτάθλημα της Β' Εθνικής: " Η ομάδα προσπάθησε και πήρε αυτό που ήθελε. Ωστόσο η απουσία του κόσμου από το γήπεδο είναι ένα παράπονο που έχουμε εδώ και χρόνια. Δυστυχώς, δεν έχουμε τον αριθμό των φιλάθλων που θα θέλαμε.

Αν και γίνονται προσπάθειες για να διορθωθεί, θέλει πολύ δουλειά. Μένουμε στην θεωρεία και δεν κάνουμε τις πράξεις. Πέρα από το οικονομικό όμως, πιστεύω ότι πρέπει να αλλάξουν κι άλλα πράγματα. Ένα από αυτά είναι ότι δεν πρέπει στην προεδρία της Ένωσης να βρίσκονται μέτοχοι και άνθρωποι ομάδων. Πρέπει να είναι ανεξάρτητοι

".

O Λύσσανδρος Γεωργαμλής ολοκλήρωσε την προετοιμασία για τον αυριανό αγώνα με την Κέρκυρα. Επιστρέφουν οι Χάλαρης και Μαρκομιχάλης, ενώ αύριο θα αποφασιστεί η συμμετοχή των Βερβάλ και Ντομίνγεζ.






TAGS ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ