ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Χριστοβασίλης: "Κάναμε το καθήκον μας"

Χριστοβασίλης: "Κάναμε το καθήκον μας"

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης επανέλαβε με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, την πίστη του για αδειοδότηση του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης θα έχει συνάντηση με τον υφυπουργό αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη για το γήπεδο των "Ζωσιμάδων" και οι εργασίες που χρειάζεται το γήπεδο της ομάδας των Ιωαννίνων.

Αναφερόμενος στην αδειοδότηση τόνισε ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να πάρει την άδεια. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο "NOVAΣΠΟΡ FM 94,6":

Για την επικείμενη συνάντηση με τον υφυπουργό αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη για το γήπεδο εν όψει της επόμενης σεζόν: " Θα έχουμε μία συζήτηση για το γήπεδο των Ζωσιμάδων… Έτσι όπως είναι σήμερα το γήπεδο είναι ακατάλληλο τόσο για ευρωπαϊκούς αγώνες, όσο και για αγώνες Σούπερ Λίγκας. Χρειάζονται εργασίες.

Είναι απίθανο να γίνουν αγώνες ευρωπαϊκού επιπέδου εκεί. Τα πλέι οφ θα τελειώσουν 2 Ιουνίου. Δεν ξέρουμε, όμως, πότε θα παίξουμε εντός ή εκτός έδρας. Ο στόχος μας είναι να αποφασίσουμε για τη χρήση του γηπέδου και να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες. Και να πάρουν δύο μήνες παραπάνω εμείς δεν θα έχουμε πρόβλημα".

Για την αδειοδότηση του ΠΑΣ Γιάννινα εν όψει της επόμενης σεζόν: " Δεν θα ήθελα να δώσω μεγάλη συνέχεια. Εμείς από την πλευρά μας, κάναμε ότι μας ζήτησαν, δίνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία και έγγραφα. Από εκεί και πέρα, εμείς θα περιμένουμε και δεν θα ήθελα να πω τίποτα άλλο για αυτό το θέμα. Τους έχουμε δώσει κάποια επιπλέον στοιχεία".

Για την χθεσινή τοποθέτηση της διοίκησης του Παναθηναϊκού: " Δεν πρόκειται να μπω σε αυτή τη συζήτηση. Δεν έχω τίποτα με τον Παναθηναϊκό. Ο καθένας κοιτάει το συμφέρον της ομάδας του".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ