ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Χριστόπουλος: ''Τι νοοτροπία είναι αυτή;''

Χριστόπουλος: ''Τι νοοτροπία είναι αυτή;''
Χριστόπουλος INTIME SPORTS

Πολλά παράπονα από τη συμπεριφορά των παικτών του στα τελευταία 20 λεπτά του αγώνα με τη Νίκη Βόλου είχε ο Γιάννης Χριστόπουλος.

Ο τεχνικός της ομάδας των Χανίων είπε αρχικά: ' 'Η ομάδα μου σήμερα παρουσίασε δύο πρόσωπα. Κερδίσαμε νωρίς την αποβολή του αντιπάλου και από εκεί και μετά κάναμε καλή διαχείριση, κερδίζοντας τις περισσότερες μονομαχίες και μη δίνοντας δικαιώματα. Τα τελευταία 20-25 λεπτά, χωρίς να υπάρχει καμία εντολή για να ρίξουμε ρυθμό, ξαφνικά είδα τους περισσότερους παίκτες μου να κατεβάζουν ταχύτητα''.

Πρόσθεσε τα εξής: ''Είμαι απογοητευμένος από αυτήν την συμπεριφορά. προσπάθησα κατά τη διάρκεια του αγώνα να τους αλλάξω σκέψη, αλλά δεν τα κατάφερα. Όταν λέω να έχουμε ρυθμό, δεν εννοώ να βάλουμε πολλά γκολ. Να κερδίζουμε τις μονομαχίες, να είμαστε αγωνιστικοί, να έχουμε καλό αμυντικό τρανζίσιον, να πηγαίνουμε εμείς πρώτοι στη μπάλα. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή τη νοοτροπία.

Ο κόσμος ήρθε να δει την ομάδα να παίζει 90 λεπτά. Μετά τον Πανθρακικό και τη Βέροια, που η ομάδα προσπαθούσε να δαγκώσει στον αγωνιστικό χώρο, ακόμη και με 9 παίκτες, πώς σήμερα έρχονται αυτά τα λεπτά να γκρεμίσουν στα μάτια τα δικά μου την εικόνα που είχαμε φτιάξει. Πολύ κακή νοοτροπία από κάποιους. Αυτά τα 20 λεπτά μου θύμισαν, και συγγνώμη που θα το πω, τον περσινό Πλατανιά ορισμένων παιχνιδιών. Δεν μπορώ να το εξηγήσω.

Θέλω να ζητήσω συγγνώμη προς τον κόσμο εκ μέρους των ποδοσφαιριστών μου. Κάναμε αναγκαστικές αλλαγές. Σέβομαι την προσπάθεια που κάνουν οι παίκτες της Νίκης και ο κ. Τζαναβάρας. Να τους ευχηθώ καλή συνέχεια και να λυθούν τα προβλήματά τους''.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ