ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Χριστόπουλος: "Δεν μας αξίζει η ήττα"

Χριστόπουλος: "Δεν μας αξίζει η ήττα"
INTIME SPORTS

Απογοητευμένος από την ήττα αλλά όχι από την προσπάθεια των παικτών του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ο Γιάννης Χριστόπουλος μετά το ματς με τον Πανιώνιο. Διαβάστε τι είπε στην συνέντευξη Τύπου

Απογοητευμένος από την ήττα αλλά όχι από την προσπάθεια των παικτών του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ο Γιάννης Χριστόπουλος μετά το ματς με τον Πανιώνιο.

Ο τεχνικός της ομάδας της Ηπείρου ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα τονίζοντας πως η ομάδα του έπαιξε καλά, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Χριστόπουλος στην συνέντευξη Τύπου:

" Ήταν ένα παιχνίδι που το θέλαμε πολύ. Είμαι στενοχωρημένος από το αποτέλεσμα. Δεν μας αξίζει η ήττα. Δεν μπορεί όμως να μην είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια. Μπήκαμε δυνατά, πιέσαμε σε όλους τους χώρους, κλέψαμε μπάλες, δημιουργήσαμε, βγήκαμε από τα πλάγια και από τον άξονα, ο Πανιώνιος είχε μόνο 2 φάσεις στο α' μέρος με το πέναλτι και 1 φάουλ.

Στο β' μέρος ξαναμπήκαμε με αποφασιστικότητα, ακόμα και μετά το 1-2 καταφέρναμε φτάναμε με πάσες και μπαίναμε ακόμα και από τον άξονα στην περιοχή, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Δεν μπορούμε να κοιτάξουμε πίσω. Συγχαρητήρια στον κ. Ελευθερόπουλο".

Για το αν τα συνεχόμενα χαμένα τετ α τετ είναι θέμα ψυχολογίας: " Δεν ξέρω αν είναι θέμα ψυχολογίας. Από τότε που ξεκίνησε το πρωτάθλημα υπάρχει ένα σύννεφο πάνω μας. Δεν ανταποκρίνονται οι εμφανίσεις με τους βαθμούς που έχουμε στο πρωτάθλημα.

Αξίζαμε να είμαστε πιο ψηλά στη βαθμολογία. Εμείς αυτούς τους παίκτες έχουμε, Νικλητσιώτη, Τζάνη, Ίλιτς. Το γκολ είναι και θέμα ρέντας, ψυχολογίας ή ικανότητας. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύσεις στο σκοράρισμα".

Για το ότι έδειξε επηρεασμένη η ομάδα μετά το πέναλτι: " Δεν επηρεαστήκαμε μετά το πέναλτι. Εκτός από το τετ α τετ του Γεωργίου, είχαμε τη φάση του Ίλιτς και μετά με κόρνερ δεχτήκαμε το γκολ".

Για το αν αναλαμβάνει την ευθύνη της ήττας: " Αλίμονο, σε κάθε ήττα φταίει ο προπονητής και κανένας άλλος".

Για την εμφάνιση του β' μέρους που δεν ήταν ανάλογη του α' ημιχρόνου: " Διαφωνώ πλήρως. Στο β' ημίχρονο ήμασταν καλοί, παίξαμε με την μπάλα κάτω, δημιουργήσαμε φάσεις".

Για το τι είδε στη φάση του πέναλτι: " Αρμόδιοι είναι η διοίκηση κι εσείς για τη διαιτησία".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ