ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Χριστόπουλος: "Χρειαζόμασταν καθαρό μυαλό"

Χριστόπουλος: "Χρειαζόμασταν καθαρό μυαλό"
INTIME SPORTS

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε ο Γιάννης Χριστόπουλος ο οποίος τόνισε πως χρειαζόταν καθαρό μυαλό για να πάρουν τη νίκη

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του ΠΑΣ Γιάννινα στο ματς με τον Πλατανιά έμεινε ο Γιάννης Χριστόπουλος.

Ο τεχνικός του "Άγιαξ της Ηπείρου" τόνισε πως η ομάδα του είχε τις ευκαιρίες για γκολ, αλλά χρειαζόταν καθαρό μυαλό για να πάρουν τη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Χριστόπουλος:

" Καλή σεζόν για όλους και φυσικά στην ομάδα μας. Θέλαμε σίγουρα τη νίκη και το δείξαμε. Μπήκαμε δυνατά αρχίσαμε μετά το 20' να κάνουμε καλύτερη πίεση, αλλάξαμε και ρυθμό χωρίς επιτυχία στο α' μέρος. Βρεθήκαμε πολλές φορές γύρω από την περιοχή, αλλά δεν είχαμε καλές τοποθετήσεις και ενέργειες.

Πρώτη φορά πατήσαμε το γήπεδό μας και ήταν δύσκολο να το συνηθίσουμε. Αλλάξαμε πολλές μεγάλες μπαλιές που ήταν δύσκολες. Δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για κάποιο γκολ, αλλά δεν το εκμεταλλευτήκαμε. Οι φιλοξενούμενοι 1-2 φορές μας απείλησαν.

Στο β' μέρος μπήκαμε καλύτερα, αλλά δεν είχαμε ισορροπία κυρίως στο αμυντικό τρανζίσιον, βγάλαμε ψηλά τους μπακ, κάποιοι δεν είχαν καλές επαφές με την μπάλα, ήταν όμως δύσκολος και ο αγωνιστικός χώρος. Ο αντίπαλος έπαιξε μαζική άμυνα και προσπάθησε με αντεπιθέσεις.

Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Χρειαζόμασταν καθαρό μυαλό για να κυνηγήσουμε το αποτέλεσμα. Βάλαμε γκολ που ήταν για λίγο οφσάιντ, και είχαμε κάποια τετ α τετ που δυστυχώς δεν έγιναν γκολ. Κρατάμε τον πόντο που είναι σημαντικός και κάποια λάθη που πρέπει να διορθώσουμε στη συνέχεια".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ