ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Χριστόπουλος: "Αξίζαμε τη νίκη"

Χριστόπουλος: "Αξίζαμε τη νίκη"
INTIME SPORTS

Παρά τις καιρικές συνθήκες στα Γιάννενα, ο ΠΑΣ άξιζε να κερδίσει τον Ατρόμητο, σύμφωνα με τον Γιάννη Χριστόπουλο. Διαβάστε τι είπε στην συνέντευξη Τύπου

Ο ΠΑΣ Γιάννινα άξιζε να πάρει τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο, παρά τις κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην Ήπειρο.

Αυτό τόνισε ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Χριστόπουλος ο οποίος τόνισε οι παίκτες του θα συνεχίσουν την προσπάθεια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Χριστόπουλος:

" Έγινε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και σε δύσκολο τερέν, ειδικών συνθηκών θα το χαρακτήριζα, που δεν ευνόησε καμία ομάδα και κυρίως εμάς. Προετοιμαστήκαμε γι' αυτό το ματς, το θέλαμε, το περιμέναμε, νομίζω ότι τα παιδιά το πάλεψαν σ' αυτόν τον αγωνιστικό χώρο και για 90 λεπτά δεν έπαψαν να πιστεύουν στη νίκη. Σε όλο το ματς θυμάμαι ένα τετ α τετ του Ατρόμητου. Αν μια ομάδα έπρεπε να κερδίσει αυτή ήταν ο ΠΑΣ".

Για το χειροκρότημα του κόσμου και την αφιέρωση του βραβείου του MVP στους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια και την ΠΑΕ: " Αυτά πρέπει να κρατάμε, το χειροκρότημα και την προσπάθεια των παικτών. Για μία ακόμα φορά αξίζαμε τη νίκη μέσα στο γήπεδο και δεν πήραμε το "τρίποντο". Συνεχίζουμε την προσπάθεια και κάθε ματς θα το βλέπουμε ξεχωριστό".

Για το αν θεωρεί επιτυχία ή όχι το βαθμό: " Σαφώς το να παίρνεις ισοπαλία απέναντι σε τόσο καλή ομάδα και βέβαια είναι θετικός ο πόντος. Πήγαμε και για τη νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε".

Για την αλλαγή του Κολοβέτσιου στο ημίχρονο ανέφερε: " Έπαθε διάστρεμμα, θα το δούμε από αύριο".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ