CHAMPIONS LEAGUE

Λάζαρος: "Άξια η Κοπεγχάγη"

Λάζαρος: "Άξια η Κοπεγχάγη"
INTIME SPORTS

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος παραδέχτηκε την ανωτερότητα της Κοπεγχάγης, ενώ τόνισε ότι σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις δεν αρκεί μόνο η προσπάθεια.

Για το σημερινό ματς και την ήττα τόνισε: "Δεν φτάνει η προσπάθεια σε αυτά τα παιχνίδια. Πρέπει να κάνεις το κάτι παραπάνω και εμείς δεν το είχαμε".

Για την πρόκριση της Κοπεγχάγης: "Η Κοπεγχάγη άξιζε να είναι αυτή που θα προκριθεί στην επόμενη φάση. Δεν ήταν μόνο η εμφάνιση που έκανε σήμερα, αλλά η γενικότερη παρουσία της σε όλη τη διάρκεια του ομίλου".

Για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο: "Δεν μπορούμε κάθε φορά να λέμε ότι θέλουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, αυτό είναι αυτόνοητο. Ούτε γίνεται να το επικαλούμαστε για να ξεχνάμε τις άσχημες εμφανίσεις μας στο Τσάμπιονς Λιγκ".

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης: "Η ήττα μας δεν θα μας επηρρεάσει ψυχολογικά για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Ήρθαμε εδώ ξέροντας ότι έχουμε αποκλειστεί, οπότε δεν είχαμε κάποια μεγάλη προσδοκία. Δεν θα άλλαζε κάτι. Το μοναδικό που αλλάζει είναι οι διοργανώσεις, αφού πρόκειται για δύο διαφορετικά παιχνίδια".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ