ΑΕΚ

Χρήματα του ΟΠΑΠ στο άρθρο 44

Χρήματα του ΟΠΑΠ στο άρθρο 44
INTIME SPORTS

Το ποσό των 300.000 ευρώ κατέβαλε η, ΠΑΕ ΑΕΚ στην Εφορία για το άρθρο 44, χρήματα τα οποία προέρχονται από την χορηγία του ΟΠΑΠ στη φανέλα της Ένωσης.

Όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό, τα ταμεία της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ είναι άδεια γι’ αυτό και στο άκουσμα της πληρωμής του άρθρου 44 γεννήθηκε η απορία που βρέθηκαν τα χρήματα.

Το ποσό λοιπόν των 300.00 ευρώ προέρχεται από τη δόση του ΟΠΑΠ για τη χορηγία στη μπλούζα της ΑΕΚ, χρήματα τα οποία θα μπορούσαν να διατεθούν μόνο για τα χρέη της εταιρία προς το Δημόσιο και όχι για άλλες πληρωμές, λόγω του περιορισμού που υπάρχει.

Στο μεταξύ, η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική επιτροπή της Super League επιβάλει πρόστιμο στην ΠΑΕ ΑΕΚ για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα της 28 αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννενα.

Με ποινή προστίμου αξίας 1.100 ευρώ τιμωρήθηκε η ΠΑΕ ΑΕΚ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Να σημειωθεί ότι η Ένωση δεν είχε πάρει επίσημα εισιτήρια.

Η απόφαση της επιτροπής αναφέρει: " Η κάτωθι απόφαση αφορά την 28η αγωνιστική ΠΑΕ ΑΕΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή χιλίων εκατό ευρώ".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ