ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Χούμελς: "Αστείο πέναλτι εναντίον μας, ο Τίλμαν ξέσπασε σε γέλια"

Χούμελς: "Αστείο πέναλτι εναντίον μας, ο Τίλμαν ξέσπασε σε γέλια"
Ο Ματς Χούμελς @ 2023 MARTIN MEISSNER / AP IMAGES

Ο Ματς Χούμελς ήταν έξαλλος μετά το ματς με την Αϊντχόφεν για το παιχνίδι, καθώς με ανάρτησή του στο X (πρώην Twitter) χαρακτήρισε αστεία την απόφαση, ενώ παράπονα εξέφρασε και σε δηλώσεις του, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι ο Τίλμαν (στον οποίο έκανε το μαρκάρισμα ο Γερμανός) ξέσπασε στα γέλια.

Η Ντόρτμουντ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Αϊντχόφεν στο Philips Stadion, με τους Ολλανδούς να ισοφαρίζουν χάρη στο πέναλτι που εκτέλεσε ο Ντε Γιονγκ για μαρκάρισμα του Χούμελς πάνω στον Τίλμαν.

Ο Γερμανός στόπερ των Βεστφαλών ήταν έξαλλος για τη συγκεκριμένη απόφαση και διαμαρτυρήθηκε έντονα τόσο στα social media, αλλά και σε δηλώσεις του, λέγοντας ότι παίζει καθαρά πρώτα την μπάλα πριν έρθει σε επαφή με τον Τίλμαν.

"Το Twitter το περιμένει. Το Twitter το παίρνει. Τι αστείο πέναλτι εναντίον μας. Πάλι! Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μπορεί να υπάρξουν αποφάσεις όπως η σημερινή ή εναντίον της Τσέλσι ή της Παρί Σεν Ζερμέν με το VAR", έγραψε ο Χούμελς.

"Υπάρχει ποινή στο 0%. Μηδέν. Κάνω τάκλιν, παίζω καθαρά πρώτα την μπάλα και την πιάνω λίγο, είναι ποδόσφαιρο. Ο Τίλμαν ξέσπασε σε γέλια, ο Μπακαγιόκο ξέσπασε σε γέλια στο γήπεδο. Όλοι μου χαμογέλασαν για λεπτά.

Συγγνώμη, είμαστε στο Champions League. Αυτό είναι το δεύτερο γελοίο πέναλτι που δεχόμαστε μετά τον αγώνα της PSG. Δεν καταλαβαίνω τους διαιτητές αυτή τη στιγμή", ανέφερε σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά το ματς.

TAGS ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ