SPORTS & GOSSIP

Χουλκ: Η ανιψιά της πρώην συζύγου του γέννησε το τέταρτο παιδί του

Ο Χουλκ με τη νεογέννητη κόρη του
Ο Χουλκ με τη νεογέννητη κόρη του PRINT SCREEN INSTAGRAM

Ο επιθετικός της Ατλέτικο Μινέιρο, Χουλκ, ανακοίνωσε πως η ανιψιά της πρώην συζύγου του και πλέον αγαπημένης του, έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδί του.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο επιθετικός της Ατλέτικο Μινέιρο, Χουλκ, ο οποίος κράτησε στα χέρια του το τέταρτο παιδί του. Η σύζυγός του και ανιψιά της πρώην γυναίκας του, Καμίλα, έφερε στον κόσμο ένα νεογέννητο κοριτσάκι.

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής των Πόρτο και Ζενίτ αφού χώρισε την επί δώδεκα χρόνια σύζυγό του, Άιραν Άνζελο ντε Σόουζα, παντρεύτηκε την ανιψιά της, προκαλώντας σάλο στη χώρα του. Ο ίδιος έκανε γνωστό μέσω των social media τη γέννηση της κόρης του.

"Η μικρή μας Ζάγια γεννήθηκε κάτω από την ευλογία του Θεού του Παντοδύναμου Πατέρα μας. Ζάγια σημαίνει φωτισμένη, τύχη, λουλούδι που ανθίζει και έρχεται να φέρει φως και να φωτίσει περισσότερο τη ζωή μας. Έλα να ανθίσεις το σπίτι μας αγάπη μου. Ονειρευόμασταν την άφιξή σου εδώ και πολύ καιρό. Χαίρομαι που μπορώ να βιώσω τη χάρη των υποσχέσεων του Θεού.

Σε ευχαριστώ, Θεέ μου, για την οικογένειά μου που θα τιμώ και θα αγαπώ για πάντα. Είσαι απάντηση στις προσευχές μας, κόρη, ήρθες να κάνεις τη ζωή μας ακόμα πιο όμορφη.

Είσαι η ευλογία μας. Καλώς ήρθες πριγκίπισσά μου, θα σε αγαπώ και θα σε προστατεύω για πάντα. Χουλκ, ο πατέρας σου", έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό ο 35χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός.

TAGS SPORTS & GOSSIP ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ