ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χουάνκαρ: "Μου πήρε λιγότερο από πέντε λεπτά να αποφασίσω"

Χουάνκαρ: "Μου πήρε λιγότερο από πέντε λεπτά να αποφασίσω"
INTIME SPORTS

Ο Χουάνκαρ μίλησε στο επίσημο κανάλι του Παναθηναϊκού για την απόφασή του να υπογράψει στο τριφύλλι, τους λόγους που τον έκαναν να πει το ναι, αλλά και τους Τσάβι Ρόκα και Ντάνι Πογιάτος. (VIDEO)

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης (9/9) τον Χουάνκαρ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Μάλαγα και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2022.

Ο 30χρονος αριστερός μπακ έκανε τις πρώτες δηλώσεις του στο PAO TV, ως παίκτης του τριφυλλιού. Μίλησε για τα κίνητρα που τον έφεραν εδώ, αλλά και τους συμπατριώτες του, που βρίσκονται στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Αναλυτικά:

Για το πως πήρε την απόφαση να φύγει από την Ισπανία μετά από τόσα χρόνια: "Η αλήθεια είναι ότι έπρεπε να έρθει κάποια πρόταση που θα με έπειθε να φύγω από την Ισπανία. Όλοι ξέρουμε πόσο μεγάλος σύλλογος είναι ο Παναθηναϊκός. Μου πήρε λιγότερο από πέντε λεπτά, από την στιγμή που έφτασε η πρόταση του Παναθηναϊκού, για να αποφασίσω. Μπορώ να πω πως δεν το σκέφτηκα καν!".

Για τον ρόλο που έπαιξαν οι συμπατριώτες του, Τσάβι Ρόκα και Ντάνιελ Πογιάτος: "Το γεγονός ότι και ο τεχνικός διευθυντής και το προπονητικό τιμ είναι Ισπανοί, θα με βοηθήσει στην προσαρμογή και αποτελεί έναν επιπλέον λόγο για μένα. Εγώ Όμως ήρθα εδώ για να παίξω ποδόσφαιρο και να πετύχουμε τους στόχους μας".

Για το αν το κίνητρο του να έρθει στον Παναθηναϊκό είναι οι τίτλοι: "Αυτή είναι η επιθυμία μου. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία, μια ομάδα που πρέπει πάντα να κερδίζει. Γιατί, λοιπόν, να μην κερδίσουμε κάτι φέτος; Έχω έρθει για να δώσω το 100% και να προσηλωθώ στους στόχους της ομάδας".

Πως θα περιέγραφε αγωνιστικά τον εαυτό του: "Είμαι ένας εργατικός παίκτης. Δίνω πάντα το 100% τόσο στις προπονήσεις όσο και στους αγώνες. Είμαι γρήγορος και προσπαθώ να κάνω το καλύτερο έτσι ώστε να βοηθήσω και εγώ με την σειρά μου την ομάδα μου".

Για το αν είδε πέρυσι αγώνες του Παναθηναϊκού: "Έχω δει πολλούς αγώνες και μου έκανε εντύπωση η ατμόσφαιρα που επικρατεί. Είναι πραγματικά εντυπωσιακή η ατμόσφαιρα που βιώνει κανείς στο γήπεδο. Βρίσκομαι εδώ για τους φιλάθλους που αγαπούν τον Παναθηναϊκό, και φυσικά ως επαγγελματίας που είμαι, για να κάνω το καλύτερο δυνατό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χουάνκαρ, το ρίσκο του Ρόκα
Παναθηναϊκός: Επίσημα Χουάνκαρ μέχρι το 2022
Παναθηναϊκός: Θετικό σε κορονοϊό μέλος του προσωπικού

Photo credits: Ιntime (Δελτίο Τύπου)

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ