ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Χωρίς Τζάνη, Ηλιάδη και Βάλτερ ο Πανθρακικός

Χωρίς Τζάνη, Ηλιάδη και Βάλτερ ο Πανθρακικός
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν έχει στην διάθεση του για την αναμέτρηση της Κυριακής (20/12) με τον Παναθηναϊκό τους τρεις τραυματίες Τζάνη, Ηλιάδη και Βάλτερ. Δείτε τους 18 που έχει πάρει μαζί του.

Με τρία σημαντικά προβλήματα θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό ο Πανθρακικός καθώς ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν έχει στην διάθεση του τους Τζάνη, Βάλτερ και Ηλιάδη οι οποίοι είναι τραυματίες ενώ ο νεαρός τεχνικός για λόγους τακτικής άφησε εκτός και τους Μπουγαϊδη, Σέτι.

Ο Ελευθερόπουλος πήρε μαζί του 18 ποδοσφαιριστές ενώ μετά τα αποτελέσματα του Σαββάτου η ανάγκη κατάκτησης βαθμού ή βαθμών έχει γίνει επιτακτική για να μην ξεφύγουν Παναιτωλικός και Ατρόμητος.

Το σχετικό δελτίο τύπου ανέφερε:

"Ο Πανθρακικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Ελλάδα 2015-16, με τον Παναθηναϊκό στο ΔΑΚ Κομοτηνής (20/12/2015-19:30), και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας μας, έπειτα από τη σημερινή προπόνηση, δίχως να έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Τζάνη, Βάλτερ και Ηλιάδη.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανθρακικού:

Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Χρήστου, Παπαχρήστος, Παπαγεωργίου, Ποτουρίδης, Σερφά, Μελίσσης, Μεχία, Λαδάκης, Ψάλτης, Μπαϊκαρά, Χαβίτο, Ροτζέριο, Μουδούρογλου, Χασομέρης, Ντιγκινί, Ιγκόρ".

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ