ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Χωρίς τέσσερις οι "μελανόλευκοι"

Χωρίς τέσσερις οι "μελανόλευκοι"
INTIME SPORTS

Χωρίς τους Μήτρου, Πέντα, Γ. Λαζαρίδη και Γκόνι θα παραταχθεί ο Πιερικός στην αναμέτρηση με τον Θρασύβουλο. Επιτυχημένη η επέμβαση του Πέντα στους κοιλιακούς

Με απόντες τους Μήτρου, Πέντα, Γ. Λαζαρίδη και Γκόινι θα παραταχθεί ο Πιερικός στην σαββατιάτικη αναμέτρηση με την Θρασύβουλο για την 13η αγωνιστική της Football League. Η προετοιμασία της ομάδας του Σταύρου Διαμαντόπουλου ολοκληρώθηκε την Παρασκευή και ο έμπειρος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα.

Στην αποστολή των "μελανόλευκων" βρίσκονται οι: Γουμάγιας, Παπαγεωργίου, Γουσούλης, Τασίδης, Δήμου, Λόπεζ, Χατζής, Πουρτουλίδης, Μιλόσκοβιτς, Γκουγκουλιάς, Πουλάκος, Καρακούτσης, Γιαζιτζόγλου, Κοντέων, Τόσκας, Κ. Λαζαρίδης, Κόιτς, Αμπράμοβιτς, Προβατίδης και Κωνσταντινίδης.

Στο μεταξύ, με επιτυχία ολοκληρώθηκε η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Μαρτσέλο Πέντα στους κοιλιακούς. Τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή χειρούργησε ο χειρούργος- λαπαροσκόπος κ. Μιχάλης Γενίτσαρης στο Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

TAGS ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ