ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Χωρίς ψηφοφορία, αλλά με Μπέο η Γ.Σ. του Πανιωνίου

Χωρίς ψηφοφορία, αλλά με Μπέο η Γ.Σ. του Πανιωνίου
INTIME SPORTS

Χωρίς να γίνει τελικά ψηφοφορία, αλλά με την παρουσία του Αχιλλέα Μπέου πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Πανιωνίου

Ολοκληρώθηκε μετά από τρεις ώρες η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Πανιωνίου, παρουσία του Αχιλλέα Μπέου όπου πάρθηκε η απόφαση να μην πραγματοποιηθεί ψηφοφορία και έτσι η Συνέλευση θα γίνει εκ νέου την ερχόμενη Τετάρτη (10/4).

Αυτό έγινε μετά από αρκετές αντιδράσεις του κόσμου, που έδωσε το παρών στις εκλογές , οι οποίοι επιθυμούσαν να δημιουργηθεί ένα ενωτικό ψηφοδέλτιο και από τις δύο πλευρές που έχουν βάλει για την διοίκηση του Ερασιτέχνη.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής, κ. Τσιάπης, τόνισε μεταξύ άλλων πως οι Τσάβαλος και Μισαηλίδης, τις επόμενες ημέρες θα μιλήσουν, ώστε να δουν αν θα προχωρήσουν σε ενωτικό ψηφοδέλτιο.

Τα μέλη του Ερασιτέχνη, οι οποίοι ανοίγουν ταμειακές εκκρεμότητες, είναι 221 και έτσι αυτοί έχουν δικαίωμα να παραστούν στην ψηφοφορίας της Τετάρτης (10/4).

Στην αρχή της Συνέλευσης τον λόγο πήρε ο Τσάβαλος, ο οποίος και αναφέρθηκε στο έργο που έχει κάνει η διοίκηση του κατά την διάρκεια της θητείας της, ενώ γνωστοποίησε και τα ποσά με τα οποία πουλήθηκαν οι παίκτες της ομάδας στην θητεία του.

Αναλυτικά: Σάμαρης 350.000 ευρώ, Τσότσαλιτς 350.000, Κουμορτζί 200.000, Σπυρόπουλος 50.000, Σιόβας 350.000 (συν γραμμάτιο που χρωστούσε η ΠΑΕ 150.000 στον Ολυμπιακό και στον Γκαλίτσιο).

Μπέος: "Είμαι εδώ σαν μέλος για να ψηφίσω"

Στην συνέχεια ο Αχιλλέας Μπέος, ήθελε να μιλήσει, ωστόσο οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου τον αποδοκίμασαν και ζήτησαν να μην μιλήσει.

Μάλιστα, ο εκπρόσωπος των "Πανθήρων" είπε μεταξύ άλλων: " Εμείς σαν Πάνθηρες θέλουμε ο Πανιώνιος να είναι ενωμένος και μόνο έτσι μπορεί να προχωρήσει. Απαίτηση των Πανθήρων είναι να υπάρξει ένα ενωτικό ψηφοδέλτιο.

Μα φαίνεται περίεργο που κατεβαίνουν δύο ψηφοδέλτια και επίσης μας φαίνεται περίεργο που έχουν δώσει το παρών σήμερα τόσο πολλά άτομα, ενώ σε άλλες συνελεύσεις ήταν λιγότερα".

Τελικά ο Μπέος κατάφερε και είπε λίγα λόγια: " Επειδή ρωτάτε πολλοί, πίσω από τον κ.Μισαηλίδη δεν βρίσκεται κανένας Μπέος. Εγώ δεν επιθυμώ να γυρίσω στον Πανιώνιο, από την πρόταση που άκουσα για ενωτικό ψηφοδέλτιο την βρίσκω πολύ λογική. Εγώ βρίσκομαι απόψε εδώ σαν μέλος για να ψηφίσω, όπως άλλωστε έκανα και στις προηγούμενες συνελεύσεις".

Mετά τον Αχιλλέα Μπέο, τον λόγο πήραν άνθρωποι της διοίκησης του κ.Τσάβαλου, με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Πανιώνιος, Νίκο Γκλεζάκο να αναφέρει: " Στην αρχή της σεζόν όλοι περίμεναν πως δεν θα κατέβει καν η ομάδα στο πρωτάθλημα. Τελικά εμείς όμως τα καταφέραμε.

Σήμερα, συζητάμε για να προχωρήσουμε ή για να γυρίσουμε πίσω; Είμαστε υποχρεωμένοι να προχωρήσουμε όπως είμαστε, έχουμε προσωπικές δεσμεύσεις για τον σύλλογο και αν έρθει κάποιος να βοηθήσει στη πορεία, καλώς να έρθει".

Ο κ. Σταμούλης, ο οποίος βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο του κ. Μισαηλίδη τόνισε ότι προτίθεται να αποσύρει την υποψηφιότητα του και να γίνει ένα ενωτικό ψηφοδέλτιο.

Έτσι, ο πρόεδρος της Επιτροπής κ. Τσιάπης, αφού μίλησε με τον κ. Τσάβαλο και κ. Μισαηλίδη, γνωστοποίησε πως οι δύο άνδρες θα έχουν συζητήσεις τις επόμενες μέρες, ώστε να ξεκαθαρίσει αν προχωρήσουν σε ενωτικό ψηφοδέλτιο.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ