ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Χωρίς προβλήματα η προπόνηση

Χωρίς προβλήματα η προπόνηση
INTIME SPORTS

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της Εθνικής μας ομάδας στο Βίλνιους (σε πλαστικό χλοοτάπητα) ενόψει του αγώνα της Παρασκευής (7/6) με την Λιθουανία. Δεν έδειξε ενδεκάδα ο Σάντος (videos)

Αποστολή στη Λιθουανία: Παναγιώτης Χαραλάμπους

Με μια προπόνηση στο γήπεδο του αγώνα το οποίο διαθέτει πλαστικό χλοοτάπητα ολοκλήρωσε την Πέμπτη (6/6) η Εθνική μας ομάδα την προετοιμασία της ενόψει της αναμέτρησης με την Λιθουανία την Παρασκευή (7/6).

Ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του και έτσι μπορεί να επιλέξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα για το πολυπόθητο αποτέλεσμα που είναι η νίκη.

Στην τελευταία προπόνηση μετά τις ασκήσεις και τα παιχνίδια σε μικρούς χώρους με την μπάλα, οι διεθνείς μας έπαιξαν και διπλό με τον Σάντος να ανακατεύει τους παίκτες και να μην δείχνει τις σκέψεις του.

Το σίγουρο είναι πως η Εθνική μας θα παραταχθεί την Παρασκευή με διάταξη 4-3-3 και η πιθανή ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια και Παπασταθόπουλο-Μανωλά στο κέντρο της άμυνας. Στο δεξί άκρο ο Τοροσίδης και στο αριστερό ο Χολέμπας.

Η τριάδα στο κέντρο θα έχει τους Μανιάτη, Καραγκούνη και Κατσουράνη. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Γκέκας, αριστερά ο Σαμαράς και δεξιά ένας από τους Χριστοδουλόπουλο ή Σαλπιγγίδη.

Παρόντες στην προπόνηση της Εθνικής ήταν και αρκετοί Έλληνες φίλαθλοι, που θέλησαν να εμψυχώσουν τους διεθνείς μας εν όψει της κρίσιμης αναμέτρησης της Παρασκευής.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ