ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ

Χωρίς να ιδρώσει η Ακτή Ελεφαντοστού

Χωρίς να ιδρώσει η Ακτή Ελεφαντοστού
ακτη

Χωρίς να δυσκολευτεί η Ακτή Ελεφαντοστού ξεπέρασε το εμπόδιο του Μπενίν με 4-1. Στο "0" έμειναν Νιγηρία και Μαλί

Η Ακτή Ελεφαντοστού, επικράτησε με το ευρύ 4-1 του Μπενίν, κατακτώντας έτσι τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες, παίρνοντας έτσι την πρόκριση για την επόμενη φάση.
Οι "ελέφαντες" ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι του παιχνιδιού και ευτύχησαν να προηγηθούν με τέρμα του Ντιντιέ Ντρογκμπά, στο 40ό λεπτό της αναμέτρησης. Πριν ακόμα ο διαιτητής στείλει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, η Ακτή Ελεφαντοστού, είχε καταφέρει να διευρύνει το προβάδισμά της έπειτα από άψογη συνεργασία των αδερφών Τουρέ, με σκόρερ τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Στο 52ο λεπτό, ο Καντέρ Κεϊτά ήταν αυτός που ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ δέκα λεπτά αργότερα, ο Αρούνα Ντιντάν έκανε το 4-0. Το μόνο που κατάφερε το Μπενίν, το οποίο με δύο ήττες είναι ήδη εκτός διοργάνωσης, ήταν να μειώσει σε 4-1, με τον Ομοτογιόσι (της Χέλσινμποργκ) στην εκπνοή του αγώνα.

Νιγηρία-Μάλι 0-0

Ισόπαλη χωρίς τέρματα έληξε η δεύτερη σημερινή αναμέτρηση για τον δεύτερο όμιλο. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, αφήνει ανοιχτή την υπόθεση πρόκριση ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τους Νιγηριανούς να χρειάζονται μόνο νίκη ενάντια στο Μπενίν την τελευταία αγωνιστική για να έχουν ελπίδες πρόκρισης.






TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ