ΑΕΚ

Χωρίς Μπακάκη με Ηρακλή Ψαχνών

Χωρίς Μπακάκη με Ηρακλή Ψαχνών
ΑΕΚ πανηγυρική INTIME SPORTS

Τις υπηρεσίες του Μιχάλη Μπακάκη θα στερηθεί, εκ νέου, ο Τραϊανός Δέλλας ενόψει της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Ηρακλή Ψαχνών, την Κυριακή στον ΟΑΚΑ.

Με τους Αλεσάντρε Ντακόλ και Έλντερ Μπαρμπόζα να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και τον Άρη Σοϊλέδη να ακολουθεί μέρος της προπόνησης ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα. Εκτός αποστολής έμεινε ο Μιχάλης Μπακάκης, με τον Δέλλα να τον προφυλάσσει ενόψει της συνέχειας θεωρώντας ότι δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος.

Ο Τραϊανός Δέλλας είδε τον Σοϊλέδη να βγάζει μέρος της προπόνησης, ενώ οι Ντακόλ και Μπαρμπόσα συνέχισαν τα προγράμματα που ακολουθούν.

Ο Κορδέρο πήρε εξιτήριο την Παρασκευή από το Ιατρικό Αθηνών και ξεκίνησε άμεσα θεραπεία προκειμένου να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν στην αγωνιστική δράση.

Από εκεί και πέρα ανακοινώθηκε η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς της Κυριακής με τον Ηρακλή Ψαχνών στο ΟΑΚΑ, με τον Κολοσσό να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή τους Τσεβά, Καραγκιολίδη και Σβάρνα και να αφήνει εκτός τον Μπακάκη για να τον προφυλάξει.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Ανέστης, Καραγκιολίδης, Ανάκογλου, Αραβίδης, Γεωργέας, Γροντής, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Μάνταλος, Ντούνης Μ., Πεταυράκης, Πλατέλλας, Ρόβας, Σαρρής, Μπρέσεβιτς, Ζόριτς, Τζανετόπουλος, Φαγέ, Τσεβάς και Σβάρνας.

Πηγή: AEK1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ