ΗΡΑΚΛΗΣ

Χωρίς Μαρίνκοβιτς στο Ηράκλειο

Χωρίς Μαρίνκοβιτς στο Ηράκλειο
ΜΑΡΙΝΚΟΒΙΤΣ

Χωρίς τον Νεμπόισα Μαρίνκοβιτς αναχώρησε το απόγευμα η αποστολή του Ηρακλή για το Ηράκλειο της Κρήτης εν όψει του σημαντικού παιχνιδιού της με τον Εργοτέλη

Ο Μαρίνκοβιτς έμεινε εκτός αποστολής από τον Άνχελ Πεντράθα εξαιτίας της ίωσης που τον ταλαιπωρεί όλες αυτές τις τελευταίες μέρες που είχε σαν αποτέλεσμα να μην προπονηθεί και σήμερα το πρωί τελευταία μέρα της προετοιμασίας για το αυριανό παιχνίδι με τον Εργοτέλη.
Κατά τα άλλα δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, με τον Ισπανό τεχνικό του Ηρακλή να ανακοινώνει την αποστολή της ομάδας που ναι μεν απαρτίζουν 19 ποδοσφαιριστές ωστόσο το στοιχείο εκείνο που την χαρακτηρίζει είναι ότι είναι ιδιαίτερα νεανική.

Οι 19 «εκλεκτοί» του Πεντράθα για την αυριανή αναμέτρηση του Παγκρητίου με τον Εργοτέλη είναι οι: Μπαντής, Πάρντο, Κατσαμπής, Μαλαγκένιο, Ιωαννίδης, Παπαστεριανός, Γιαννούλης, Περπερίδης, Ραγκουέλ, Πουρσανίδης, Έμερσον, Ασλανίδης, Γκαρσία, Παπαδόπουλος, Κερμενίδης, Νικολόπουλος, Γιάντσης, Δράμπης και Μαρκές. Αύριο εξάλλου πριν τον αγώνα ο προπονητής του Ηρακλή θα καταλήξει στην τελική 18άδα.

Εν όψει του αυριανού σημαντικού παιχνιδιού με τον Εργοτέλη πάντως Πεντράθα γνωρίζει πως η κατάκτηση βαθμού ή βαθμών φαντάζουν ως κάτι παραπάνω από απαραίτητοι για την ομάδα του. Ο Ισπανός τεχνικός ωστόσο δεν δείχνει διατεθειμένος να προχωρήσει σε ιδιαίτερες αλλαγές όσον αφορά το βασικό του σχήμα έχοντας επιθετικούς προσανατολισμούς αλλά και ταχύτητα.

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να βρεθεί και πάλι ο Ισπανός Πάρντο ενώ στην άμυνα δεν θα υπάρξουν αλλαγές με εξαίρεση το ότι ο Κατσαμπής θα προωθηθεί στην μεσαία γραμμή. Ο Γιαννούλης αναμένεται να παίξει δίπλα του με τους Ραγκουέλ και Ιωαννίδη στα άκρα.

Ο Μάρκες θα αγωνιστεί στην δεξιά πλευρά της επίθεσης με τον Γκαρσία να είναι στην αριστερή. Κατά τα άλλα ο Παπαδόπουλος θα είναι πίσω από τον προωθημένο Γιάντση ενώ ο Πουρσανίδης θα τοποθετηθεί στην μεσαία γραμμή μαζί με τον Κατσαμπή.

Όσο για το ρόστερ της ομάδας; Το γεγονός ότι οι Μπένκο, Μπίνιο και Ροντρίγκο έμειναν εκτός αποστολής μόνο τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί δεδομένου ότι θα πρέπει να αδειάσουν από μέρα σε μέρα θέσεις ξένων ποδοσφαιριστών ώστε να ενσωματωθούν οι Βραζιλιάνοι Φονσέκα και Φλάβιο Ντίαζ. Αμφότεροι σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αναμένεται να βρίσκονται στην διάθεση του Πεντράθα για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Πανιώνιο στο Καυτανζόγλειο Στάδιο για τον θεσμό του Κυπέλλου κι ενώ ο Κλαουντίνιο αποτέλεσε από χθες παρελθόν πριν καλά καλά αποτελέσει παρών για την ομάδα καθώς δεν έπεισε τον Ισπανό τεχνικό για την αξία του.

Με την εξέλιξη αυτή δεν ενεργοποιήθηκε το προσύμφωνο που είχε υπογραφεί στις αρχές της εβδομάδας για να παραμείνει στην ομάδα του Ηρακλή και χθες το απόγευμα αναχώρησε από την Θεσσαλονίκη για την πατρίδα του όπου θα αναζητήσει άλλη ομάδα για να αγωνιστεί. Μετά την μη παραμονή του Κλαουντίνιο πάντως ίσως να αλλάξουν τα δεδομένα για τον Έμερσον αν τελικά δεν αποκτηθεί άλλος ξένος ποδοσφαιριστής.

Όσον αφορά τον Ααρόν Νιγκέθ; Ο διεθνής Ισπανός επιθετικός αναμένεται μέχρι το βράδυ να έχει υπογράψει το συμβόλαιο του με τον Ηρακλή διάρκειας ενάμισι χρόνου – μέχρι δηλαδή το καλοκαίρι του 2009 – αφού σήμερα τακτοποιήθηκαν όλες οι τελευταίες λεπτομέρειες που είχαν να κάνουν με το ΟΚ της Βαλένθια για τον δανεισμό του.

Κι αν o Ααρόν αλλά και ο ερχομός του στην Θεσσαλονίκη είναι καθαρά και μόνο θέμα χρόνου στον Ηρακλή κινούνται και για την απόκτηση του Τζούνιορ Γκομπόϊ Άλβες. Πρόκειται για Βραζιλιάνο αμυντικό χαφ που μέχρι τα μέσα αυτής της περιόδου αγωνίζονταν στην Λέγκια Βαρσοβίας και πλέον το τελευταίο διάστημα προπονούνταν στην Σαο Πάολο κάτι που φαντάζει και ως το μεγαλύτερο εμπόδιο.
















TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ