ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Χωρίς Λουάμο και Άντονι στη Βέροια

Χωρίς Λουάμο και Άντονι στη Βέροια
INTIME SPORTS

Με δύο πολύ σημαντικές απουσίες, αυτές των Λουάμο και Άντονι, θα παραταχθεί ο Εθνικός Αστέρας στην αναμέτρηση με την Βέροια. Πέρασε από ιατρικές εξετάσεις ο Σανόκο

Με προβλήματα θα παραταχθεί την προσεχή Κυριακή ο Εθνικός Αστέρας στην Ημαθία στην αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής με αντίπαλο την τοπική Βέροια. Συγκεκριμένα, ο τεχνικός των "ερυθρόλευκων" Νίκος Παντέλης, δεν θα έχει στην διάθεσή του, τους Λουάμο και Άντονι.

Οι δύο παίκτες συμπλήρωσαν κάρτες στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και δηλώθηκαν να εκτίσουν την ποινή τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι με την "βασίλισσα του βορρά".

Από εκεί και πέρα, ο Μαμαντού Σανόκο βρίσκεται στην Αθήνα παρακολούθησε το παιχνίδι του Εθνικού Αστέρα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Γάλλος μέσος πέρασε την Παρασκευή το μεσημέρι από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις ενώ άνθρωπος της ΠΑΕ ξεκίνησε ήδη τις συζητήσεις με τον εκπρόσωπο του παίκτη.

Πάντως παρά τις προσπάθειες που γίνονται η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί από την Δευτέρα, καθώς ο παίκτης δεν προλάβαινε να ενισχύσει την ομάδα στη Βέροια την Κυριακή. Τέλος παρελθόν και τυπικά αποτελούν από την ομάδα οι Γκόγκας και Γκίκας οι οποίοι έλυσαν κοινή συναινέσει τα συμβόλαια τους.

TAGS ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ