ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Χωρίς Κοντέων και Γουσούλη ο Πιερικός

Χωρίς Κοντέων και Γουσούλη ο Πιερικός
INTIME SPORTS

Χωρίς τους Κοντέων και Γουσούλη, αλλά με τον Χατζή στην αποστολή θα παραταχθεί ο Πιερικός στην σαββατιάτικη αναμέτρηση με την Δόξα Δράμας, όπου θέλει τη νίκη για να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία

Τη νίκη προκειμένου να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία, χωρίς να μπλέξει στην διαδικασία των πλέϊ άουτ θέλει ο Πιερικός στην σαββατιάτικη αναμέτρηση με αντίπαλο την Δόξα Δράμας.

Οι Κατερινιώτες είναι αποφασισμένοι να πάρουν το "τρίποντο" το οποίο θα έχει διπλό όφελος, καθώς αν τα καταφέρουν τότε θα έχουν ρεπό, όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Ο τεχνικός των "μελανόλευκων" Σούλης Παπαδόπουλος, μετά την προπόνηση της Παρασκευής ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία δεν βρίσκονται ο τιμωρημένος Κοντέων και ο ανέτοιμος Γουσούλης. Αντίθετα επιστρέφει ο Χατζής.

Στην αποστολή του Πιερικού βρίσκονται οι: Γουμάγιας, Παπαγεωργίου, Γιαζιτζόγλους, Δήμου, Πέτρου, Πουρτουλίδης, Λόπεζ, Πέντα, Μιλόσκοβιτς, Γκουγκουλιάς, Καρακούτσης, Καλαγκάνης, Τασίδης, Γιάννης Λαζαρίδης, Περουτζίνι, Χατζής, Μίμα, Κώστας Λαζαρίδης, Πουλάκος και Κωνσταντινίδης.

TAGS ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ