ΑΡΗΣ

Χωρίς Γιάκομπ στην Λάρισα

Χωρίς Γιάκομπ στην Λάρισα
INTIME SPORTS

Φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΛ θα δώσει το Σάββατο ο Άρης, με τον Σάκη Τσιώλη να αφήνει εκτός αποστολής τον Βίκτορας Γιάκομπ

Στη σκιά του χειρουργείου του Μιχάλη Σηφάκη ο Άρης θα δώσει φιλικό παιχνίδι αύριο το απόγευμα με την ΑΕΛ στο "AEL FC ARENA" (24/09, 19.00).

Ο Σάκης Τσιώλης μετά το πέρας της σημερινής προπόνησης επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές στους οποίους δεν συμπεριλήφθηκε ο Βίκτορας Γιάκομπ όπως και στο φιλικό της Τετάρτης με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Η απουσία του Ρουμάνου επιθετικού έχει να κάνει εξαιτίας της ίωσης που τον έχει προσβάλει με αποτέλεσμα να τον έχει αφήσει εκτός δράσης.

Πιο συγκεκριμένα στην αποστολή του Άρη μετέχουν οι: Βελλίδης, Διούδης, Νέτο, Ντίκο, Τόχα, Παπαστεριανός, Τσέζαρεκ, Φατί, Μίσελ, Καζναφέρης, Βράνιες, Καστίγιο, Παπαζαχαρίας, Λαζαρίδης, Σολτάνι, Αγτζίδης, Πρίττας, Γιαννιώτας, Γιαννίτσης και Καπετάνος.

Εκτός αποστολής έμειναν εκτός του κλινήρη Γιάκομπ που σήμερα ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα, οι τραυματίες Γκαρσία, Πορτίγια και Σηφάκης και οι Οικονομόπουλος, Κατίδης, Κουλουχέρης, Κοτσώνης, Αγγελούδης, Τοπούζης, Κανούλας, Τριανταφυλλάκος και Τσουκάνης.

Το δεύτερο γκρουπ των παικτών του Άρη θα προπονηθεί το απόγευμα του Σαββάτου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ