ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Χωρίς φιλάθλους ο Ολυμπιακός

Χωρίς φιλάθλους ο Ολυμπιακός
οπαδοι

Μόνο «κυανέρυθρο» χρώμα θα έχει το γήπεδο της Νέας Σμύρνης την Κυριακή

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:



Η ΠΑΕ Πανιώνιος θέλει να ενημερώσει πως η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν αιτήθηκε και δεν θα παραλάβει εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της, ούτε θα λειτουργήσει θύρα για μεμονωμένους φιλάθλους του Ολυμπιακού έπειτα από συνεννόηση των δύο ΠΑΕ πριν από το παιχνίδι του 1ου γύρου . Οι θύρες 1 και 8 θα παραμείνουν κλειστές.
Τα εισιτήρια του αγώνα Πανιωνίου-Ολυμπιακού θα τεθούν από αύριο Τετάρτη σε κυκλοφορία. Οι φίλαθλοι του Πανιωνίου παρακαλούνται να προμηθευτούν έγκαιρα το εισιτήριο τους. Να τονιστεί ότι η πώληση των εισιτηρίων θα γίνεται μόνο με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να αγοράσει έως δύο εισιτήρια.

Ημέρα Τόπος πώλησης Ώρες λειτουργίας

Τετάρτη 6/2 Αίθουσα «Νίκος Πεντζαρόπουλος» 17:00-21:00
Πέμπτη 7/2 Αίθουσα «Νίκος Πεντζαρόπουλος» 17:00-21:00
Παρασκευή 8/2 Αίθουσα «Νίκος Πεντζαρόπουλος» 17:00-21:00
Σάββατο 9/2 Αίθουσα «Νίκος Πεντζαρόπουλος» 11:00-20:00
Κυριακή 10/2 Εκδοτήρια γηπέδου 13:00-19:00

Τιμές Εισιτηρίων


Θύρα Kόστος (σε ευρώ)
2 15
3 10
4 30
7 30

Δοκιμές με τις Ελπίδες


Στο αγωνιστικό μέρος την Τετάρτη οι «κυανέρυθροι» θα δώσουν φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Εθνική Ελπίδων στο Ελληνικό και ο Έβαλντ Λίνεν αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ μέχρι στιγμής. Ο Γερμανός τεχνικός ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό περιμένει τον Ράφικ Τζιμπούρ ο οποίος αναμένεται να συμμετέχει στις προπονήσεις με ειδικό νάρθηκα και τον Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς που είχε υποστεί διάστρεμμα.














TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ