ΠΑΟΚ

Χωρίς επτά στην Αθήνα

Χωρίς επτά στην Αθήνα
Γκονζαλες, Κωνσταντινιδης

Αυθημερόν θα ταξιδεύσει αύριο στην Αθήνα η αποστολή του ΠΑΟΚ που θα λάβει μέρος στο τουρνουά με αγώνες 45 λεπτών εναντίον της ΑΕΚ και της Λάρισας

Στη σημερινή πρωινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής ο Φερνάντο Σάντος δούλεψε κυρίως σε ασκήσεις τακτικής ενώ το πρόγραμμα περιλάμβανε και οικογενειακό διπλό.
Απόντες για ακόμη μία μέρα οι διεθνείς Χαραλάμπους (Εθνική Κύπρου), Μπαλάφας, Ηλιάδης, Κυριακίδης, Χριστοδουλόπουλος (Εθνική Ελπίδων) αλλά και οι Γλύκος και Γεωργιάδης που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα λόγω των τραυματισμών τους.

Αύριο το πρωί η αποστολή του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει για την Αθήνα, προκειμένου να συμμετάσχει στο τουρνουά που θα γίνει στο ΟΑΚΑ με την συμμετοχή επίσης της ΑΕΚ και της Λάρισας οι αγώνες του οποίου θα γίνουν με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα που θα διατεθούν στους πυρόπληκτους.

Όλοι οι παίκτες που δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού θα μεταβούν στην πρωτεύουσα, συμπεριλαμβανομένου και του Ουντέζε που από χθες γυμνάζεται κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Στο τουρνουά αυτό ο Φερνάντο Σάντος θα κάτσει για πρώτη φορά στον πάγκο του ΠΑΟΚ με τον Πορτογάλο τεχνικό μάλιστα να τίθεται και αντιμέτωπος της πρώην ομάδας του στην Ελλάδα, της ΑΕΚ.






TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ