ΟΦΗ

Χόρεψαν και τραγούδησαν τον ύμνο οι παίκτες του ΟΦΗ (Videos)

Χόρεψαν και τραγούδησαν τον ύμνο οι παίκτες του ΟΦΗ (Videos)

Με κρητικό γλέντι και τον ύμνο της ομάδας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ στο Καρπενήσι.

Με χορό, τραγούδι και καλό φαγητό αποχαιρέτησαν το Καρπενήσι οι παίκτες του ΟΦΗ, οι οποίοι θα συνεχίσουν την προετοιμασία της στην Κρήτη, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκ.

Στην τελευταία βραδιά στο ξενοδοχείο ΜΟΝΤΑΝΑ ο διευθυντής Στάθης Πλατής, ετοίμασε μια όμορφη γιορτή για την ομάδα του ΟΦΗ και φρόντισε να μην λείψει τίποτε!

Τα κρητικά τραγούδια και τα συνθήματα για τον ΟΦΗ «δόνησαν» το βουνό και οι παίκτες του ΟΦΗ είχαν την ευκαιρία να περάσουν όμορφα, οικογενειακά και να ξεφύγουν λίγο από το σκληρό καθημερινό πρόγραμμα.

Μάλιστα μετά από …πίεση, ο Νίκος Παπαδόπουλος χάρισε στους παίκτες την πρωινή προπόνηση της Κυριακής (29/7). Για να συμβεί αυτό, πρώτα ο Βουό και μετά ο Μπολάκης ανέλαβαν το "ψηστήρι" στον προπονητή, με τον δεύτερο να πετυχαίνει το σκοπό του, αφού πρώτα είπε τρεΙς μαντινάδες (!).

Η βραδιά κύλησε όμορφα, με τους παίκτες του ΟΦΗ (κρητικούς και μη) να αναδεικνύουν και τις χορευτικές τους, αρετές.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ευχαριστεί το ξενοδοχείο ΜΟΝΤΑΝΑ και όλο το προσωπικό, για τις υπηρεσίες που πρόσφεραν στην αποστολή του ΟΦΗ, σε όλο το διάστημα της παραμονης της ομάδας μας στο Καρπενήσι.

Δείτε video χαρακτηριστικές στιγμές από τη βραδιά που πέρασαν οι παίκτες του ΟΦΗTAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ