ΗΡΑΚΛΗΣ

Χλωρός: "Μπορούμε περισσότερα"

Χλωρός: "Μπορούμε περισσότερα"
Χλωρος

O Γιάννης Χλωρός είναι αισιόδοξος για τη μετέπειτα πορεία του "Γηραιού"

« Δεν κάναμε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα. Κυνηγήσαμε τη νίκη, αλλά πήραμε την ισοπαλία. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, ωστόσο μπορούσαμε με τον Κατσαμπή στο τέλος να πάρουμε το παιχνίδι», ενώ παραδέχθηκε πως: « Δεν έχουμε την τύχη με το μέρος μας. Η ομάδα βρίσκει σιγά-σιγά το δρόμο της, βρίσκει μια ομοιογένεια. Το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό πρέπει να το κερδίσουμε για να πάρουμε τα πάνω μας».

Όσο για τους βοηθούς στο χθεσινό παιχνίδι τόνισε: « Οι επόπτες κάνουν λάθη, αλλά έκαναν λίγα περισσότερα στο δικό μας αγώνα. Πιστεύω, ότι δεν έγινε κάτι σκόπιμο, αλλά αν δεν υπήρχαν τα οφσάιντ θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε κάτι καλύτερο».

Για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό είπε: « Είναι ένα ματς χωρίς αύριο για μας κόντρα στον Λεβαδειακό. Πρέπει να παίξουμε καλή μπάλα και να κερδίσουμε για τον κόσμο και να πάρουμε φυσικά τους τρεις βαθμούς».

Κι όσο για την φετινή ομάδα του Ηρακλή; « Αυτή η ομάδα μπορεί να πετύχει πολύ περισσότερα. Έγιναν πολλές μεταγραφές, ήρθαν πολλά νέα παιδιά και αργήσαμε να ξεκινήσουμε την προετοιμασία. Αυτοί είναι δύο αρνητικοί παράγοντες. Εγώ είμαι πάντα στη διάθεση του προπονητή, όταν αυτό μου ζητηθεί».

Καθαρές οι εξετάσεις του Παπαδόπουλου

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος υπεβλήθη σε διεξοδικές εξετάσεις από το ιατρικό τιμ της Εθνικής Νέων, αξονική τομογραφία και ακτινογραφία, όσον αφορά στο τραύμα στον ταρσό του αριστερού ποδιού του. Έτσι λοιπόν επιβεβαιώθηκε η αρχική εκτίμηση του γιατρού του Ηρακλή, Μπάμπη Λαζαρίδη, που έκανε λόγο για απλό κτύπημα, χωρίς επιπτώσεις.

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης ο Παπαδόπουλος θα παραμείνει στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και θα μετάσχει στις υποχρεώσεις του, προετοιμασία και επίσημοι αγώνες στο Λουξεμβούργο.

Η επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη αναμένεται την Πέμπτη (1/11) και ως εκ τούτου δεν υπολογίζεται από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τους επικείμενους αγώνες με τον Λεβαδειακό (27/10) για το πρωτάθλημα και τον Εθνικό Ολυμπιακό Βόλου (30/10) για το Κύπελλο Ελλάδος.













TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ